Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Мая Манолова на протестите срещу Б. Б., а уреди при него с високи постове щерка си и зетя

Видяна: 25480 пъти

"Господари на уеба" смазаха като с валяк двуличните действия на провалилата се кандидат-кметица Мая Манолова. Доказаха с нейни изказвания как през последните 7 години е преживяла истинско духовно прераждане по отношение на протестите. Ето как изглежда катарзисът.
2020 г.: „Това е наистина уникален, спонтанен, нережисиран граждански протест. Истински граждански бунт“, заявява Мая Манолова. Докато през 2013 г. е на точно обратното мнение: "Обект сме на омраза, Не се чувствам особено приятно, когато срещу себе си имам изкривени от омраза лица. Но проблемът е за тези, които мразят".
Не по-малко въртелива е и репликата й от 2020 г., когато твърди: "Този протест е имунитетът на обществото". Но през 2013 г. смята точно обратното: "Това около парламента е всичко друго, но не и граждански протест".
Ситуацията е подобна при сравнение на думите й от 2020 г.: "Гневът на хората е причината за този протест. Гневът и липсата на справедливост. Би следвало да подкрепим младите. Там са активните", спрямо 2013 г.: "Протестът стана изцяло политически, сега ще започне втората фаза, кой ще го оглави".
Не върви точно Мая Манолова сега да се представя като говорител на младите и да твърди, че са пренебрегнати, след като собствената й дъщеря и зет са настанени на високи постове в държавната администрация и то точно по време на управлението на Бойко Борисов. Не е ли по-редно и морално нейните близки да подадат оставки от високите си длъжности, отколкото да получават големи заплати, а мама да разнася черни чували пред къщата на премиера? /блиц

Публикувана на
04 Август 2020 година