Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Готвачка от Пазарджик получава заплахи, набедена, че е жената с бастуна от Орлов мост

Видяна: 20862 пъти

Набедиха жена от Пазарджик, че е предизвикала напрежението на "Орлов мост" в петък, а се оказа, че тя дори не е била в София от 2-3 години. В петък между жена, появила се, за да изрази недоволството си от блокадата в столицата, и протестиращият Петър Кърджилов, възникна напрежение. Той я заля с чаша вода, а тя от своя страна го нападна с бастуна си.

В социалните мрежи се появиха множество снимки, определящи съвсем различна жена от Пазарджик, че именно тя е предизвикала сблъсъка в София. Пепи Генова беше набедена, че е жената с бастуна от „Орлов мост”, посочена от протестиращи като провокатор. Получила жестоки съобщения, съдържащи обиди и заплахи.
„Не съм добре след този удар, който ми нанесоха психически. Откъде дойде това чудо и защо ме намесиха в протеста, че съм ходила и провокирала - не знам. Това няма нищо общо с действителността. Аз съм готвачка в Пазарджик, на 62 години”, обясни Генова пред NOVA.
Разбира, че е набедена за провокатор, когато се прибира в дома си след края на работния ден: „Децата ми се обадиха, за да ме попитат какво става. Тогава не знаех къде се намирам. Отворих Facebook и буквално щях да полудея от обиди и цинизми”.
Освен обидни думи, получава и заплахи за живота си. Предупреждават я да внимава, когато излиза из Пазарджик.
„От няколко дни не ходя на работа, не знам изобщо как мога да отида. Вече не съм способна. Не получих подкрепа или извинение от никого”, разкри още тя. Смята, че атаката се е насочила към нея, защото е симпатизант на ГЕРБ.

Публикувана на
04 Август 2020 година