Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пловдивчанката се прибра при синчето на Катето Евро, свекървата я върнала

Видяна: 27206 пъти

След поредната раздяла водещият на „Преди обед” Александър Кадиев отново се събра с майката на детето си. Салса танцьорката Таня Тончева го бе изгонила от живота си след папарашки снимки в „Уикенд”, на които бе заснет с друга жена.
Голяма заслуга за събирането имала Катето Евро. Тя била много привързана към снаха си, която сбъдна съкровената й мечта да има внучка. Успяла да я убеди Таня, че двамата трябва да се помирят в името на детето. „Не мога да живея с друг мъж, но искам да е по-сериозен и по-отговорен”, обявила тя. Свекървата обещала да говори с него. Синчето й решил да я послуша и измолил прошка от жена си.
В знак на примирие цялото семейство заедно с Катето Евро отпрашили на морска почивка. „Най-хубавото място, на което можем да бъдем, е да сме заедно”, написа в социалните мрежи Таня и публикува снимки от семейната им ваканция.
Съвсем наскоро Кадиев откровено призна, че не желае да сключи брак с пловдивчанката, тъй като не бил убеден, че е срещнал точната за себе си жена. „Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува”, шокира с признанието си актьорът.
Показателно за отношенията им бе, че Таня бе изтрила всички свои снимки с него в социалните мрежи. Според запознати с бурните семейни трудно преглътнала думите му: „Живеем без брак от 6 години. Дори и да мисли, че не съм жената на живота му, защо го казва публично?”, ядосвала се пред техни общи приятели снахата на звездата от „Оркестър без име”.
Папарашки снимки в „Уикенд”, на които тв звездата откровено флиртува със закусана млада брюнетка в закънато заведение в Южния парк, се оказали капката, която преляла чашата. Според запознати, момичето е официалната любовница на Кадиев, с която той има връзка от около година.
Таня е споделяла, че със Сашо неведнъж са имали остри конфликти и тя се изнасяла от дома им. „Когато се скараме, бързо си събирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си представя да живея с друг мъж", разказвала е брюнетката. Тя не крие, че с него често стигали до конфликти – предимно заради битовизми. „Споровете ни възникват основно ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми...”, роптаела танцьорката.
Двамата често се спречквали и заради видеоигрите, към които бил пристрастен. Досущ като някой тийнейджър, той всеки ден с часове висял пред компютъра и играел различни приключенски игри. /хотарена

Публикувана на
02 Август 2020 година