Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Лили Иванова на пазар за бебешки дрехи

Видяна: 29280 пъти

Примата на родната популярна музика изненада много почитателите си с шопинг на бебешки дрешки. Певицата с фенове от поне три поколения старателно избираше кокетни комплектчета тези дни, а причината е повече от вълнуваща.
Оказа се, че тя прави подарък на своя дългогодишен китарист Ангел Дюлгеров, който наскоро стана татко за втори път. "Днес се роди Любомир Дюлгеров. Нека бъде здрав!!!", написа музикантът в личния си профил във Фейсбук.
Ангел Дюлгеров вече има един син, а една от първите честитки получил именно от Лили Иванова. "Работата с Лили ми дава самочувствие, че нещата, които правя, се получават. Защото с нея имам възможност да стъпя на сериозна сцена, да свиря пред сериозен брой хора, които да са мерило за това, което правя", споделя наскоро пред "Площад Славейков" Дюлгеров.
В момента двамата с Лили Иванова са във ваканция и са си дали почивка, а и както е известно примата отмени всичките си заложени за тази година концерти за 2021 г., пише "Телеграф".
"2020 година ни поднесе поредното предизвикателство, в което сме длъжни да бъдем отговорни, дисциплинирани и съпричастни", коментира изпълнителката преди месец. Тя допълва, че решението е взето с оглед на динамичната и нестабилна епидемиологична ситуация в страната и мерките, налагащи ограничения в организирането на масови културни мероприятия. Лили обяви, че турнето й догодина ще бъде в два лъча. Първият започва на 24 февруари във Видин, а вторият на 9 април в Русе./show.blitz.bg

Публикувана на
02 Август 2020 година