Новина от категория България
Архив на публикациите

Одрусаха Цитиридис на морето

Видяна: 25742 пъти

Шоуменът Николаос Цитиридис опита соления вкус на родното Черноморие, след като го одрусаха жестоко на плажа.
Решил да се опъне на шезлонг, чисто стойност била поносима - 10 лв. с чадър при това.
"После се оказа, че тази табела е като научен труд – важната информация е в бележките под линия. В случая – в касовата бележка", пише той във "Фейсбук".
"Оказа се, че чадърчето в задължителното ми коктейлче е по-скъпо от големия чадър. Имаше и задължителна салата – нарязана диня, която изядох с нескрит гастрономически интерес, просто защото беше добавена в общата сума от 46 лева. Е, спокоен съм - можеха да ми донесат само динената кора, на която да се подхлъзна и да си разбия главата. Постигнатият уау ефект щеше да бъде сходен. И още – една студена вода – съвсем на място! Забравих и малката масичка за коктейла, салатата и водата", добавя той.
Николаос признава, че се е опитам да бутне на спасителя 20 лв. под масата и да се размине само с нея. Уви, не се споразумели. Все пак и нашият морски туризъм е взел нещо от гръцкия - комплимент накрая. В Гърция те черпят с десерт, в България - с късметче от кафе, ама без кафе. А на Цитиридис на късметчето пишело "Весели Коледни празници"?!/show.blitz.bg

Публикувана на
01 Август 2020 година