Архив на публикациите

Какви промени носи пълнолунието на 3 август

Видяна: 24766 пъти

Август е горчив месец – точно когато намерим летния си ритъм и свикнем с жегата и влажността, лятото започва да приключва. Трябва да помислим за новия сезон, независимо дали ще ходите на училище, или се връщате към нормалната си работна среда.
За щастие, пълнолунието на 3 август ще ни предостави още един шанс да си направим красиви спомени това лято. Докато последното подобно събитие постави кариерата, самодисциплината и амбициите ни под микроскоп, този месец Луната ще ни накара да се замислим дали не спазваме правилата прекалено много.
В понеделник пълнолунието ще е в знака на Водолей, който е управляван от интелектуалния елемент на Уран. Представителите на тази зодия са склонни към по-бунтарския начин на живот и отхвърлят всичко, което е общоприето. Когато Луната навлезе в този знак, всички ние ще усетим енергията му и това може да ни подтикне да се отпуснем малко повече от обикновено.
„Дори да не сте склонни да бъдете освободени, най-вероятно искате да направите нещо спонтанно, за което никога не ви стига смелост. Може би желаете да се отдадете на един летен флирт или пък да
Това е особено изгодно време да започнете нещо ново като хоби или традиция с приятели. Пълнолунието във Водолей може да направи промените не само да изглеждат доста привлекателни. Ако все още се чудите за професионалните си ангажименти, ускорете темпото и направете решаващата крачка. Иновациите и работата ви ще бъдат възнаградени.
Летен флирт, заздравяване на връзката, време с приятели или пък грижа за околната среда. Независимо какво изберете, не забравяйте да се забавлявате преди лятото да е приключило. /днесбг

Публикувана на
01 Август 2020 година