Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 актуални модела панталони за лятото

Видяна: 154360 пъти

Панталони с тесни и широки крачоли, с висока и ниска талия и разбира се... къси панталони с елегантно излъчване. Вижте какви са тенденциите при панталоните за лято 2020.
Модните тенденции са много разнообразни и предлагат по нещо за всеки вкус. Любителите на удобството ще се зарадват да видят панталоните с широки крачоли сред най-актуалните модели. При късите панталонки виждаме отстъпване от спортния стил в полза на елегантността.
1. Широки и удобни
Панталоните с широки крачоли са сред най-актуалните модели за лято 2020. Удобството е водещ фактор при определяне на топ тенденциите през последните години. Преобладават моделите, които са широки около ханша и леко се стесняват по-надолу. Има както елегантни, така и спортни варианти.
2. С висока талия
Панталоните с висока талия не се харесват на всички, но са много актуални за лято 2020. Те имат леко ретро излъчване и добавят извивки на тялото. Подходящо е да се носят с къс топ или с прибрана вътре тениска.
3. Панталони с много тесни крачоли
Тенденциите при панталоните за лято 2020 са на двете крайности. От една страна са широките панталони, от друга - много тесните с ниска талия, под пъпа. Панталоните с тесни крачоли са чудесни, ако имате фигура на модел и дълги слаби крака. Съчетават се добре както с високи токчета, така и с ниски спортни или елегантни обувки.
4. Широки къси
Няма как да говорим за летни тенденции, без да споменем късите панталонки. За лято 2020 преобладават моделите, които са с по-широки крачоли. Те са малко по-елегантни и се съчетават с блейзер.
5. Панталони в стил атлежър
Атлежър стилът е силно застъпен в модните тенденции през последните сезони. Затова не е изненада, че присъства и при панталоните. Атлежър е съчетание между спортен стил и елегантност, тенденция, която е в разрез с много модни закони, налагани години наред.
rozali

Публикувана на
01 Август 2020 година