Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква до 7 август

Видяна: 36160 пъти

Вижте какво вещаят звездите за следващата седмица:
Овен 21 март – 20 април
На 1-и се включете в благотворителни проекти, смирете амбицията. Не обещавайте нищо, което ще ви затрудни или трудно ще изпълните. 2-и е ден за обвързване, но при вас отношенията ще са доста неравностойни. На 3-и е време за събрания и срещи на екипа. Взимат се колективни решения. Подайте документи за работа, подпишете нов договор. На 4-и никой на никого няма да направи компромис. Ден на неизпълними искания. Отложеното за утре ще мине в много по-спокойна и умерена обстановка. На 5-и с всеки може да се разберете. Денят отпушва личната ви бизнес инициатива. Меркурий навлиза в знака на хармоничния ви Лъв, а това ще привлече спонсори и нови партньори в живота ви. И шефовете ще станат по-благосклонни към вас и работата ви и скоро може да ви повишат. 6-и идва с нови идеи и предложения. Не изпускайте шансовете за срещи, контакти и запознанства. Поводи ще се намерят. Един от най-благоприятните дни в месеца за брачно предложение и годежи. 7-и носи изневери. Родените в първите дни на зодията ще се изправят пред неразрешими казуси в любовните и партньорските връзки. Навлизате в период на изтрезняване.
Телец 21 април – 20 май
Очертава се чудесен уикенд с възможности, които ще ви направят добра реклама. На 1-и Луната сключва брилянтен аспект с Уран от вашия знак. Участвайте в публични изяви, промоции и представяния. На 2-и намерете време и за работа, и за релакс на приятно и здравословно място. Организирайте семейни и приятелски срещи. Може да се реши имотен спор и да се уредят роднински отношения. На 3-и конкуренцията ви се обединява и сключва тайни и явни съюзи. Бъдете внимателни и се постарайте да организирате свой екип за бързо реагиране и защита. Очертават се и проблеми при пътуване. 4-и ще бъде един от рисковите ви дни за месеца. Каквото загубите днес, трудно ще си върнете. Не влизайте в скандали, ако не искате да пострадате, да загубите пари и предимства и да се лишите от приятелска защита в бъдеще. 5-и носи умиротворение. Може да ви възложат нови задачи и да тръгнете към нов бизнес проект. Ще трябва да се постараете повече, за да запазите и повишите доходите си. На 6-и генерирате чудесни идеи и получавате изгодни предложения, а 7-и е ден на преобразяването. Всички сме с маски, но тези в отношенията ще паднат.
Близнаци 21 май – 21 юни
1-и е ден за посещения при близки и роднини, за благотворителност и грижа към другите. Амбициозните срещи отложете за следващите дни. 2-3-и ви водят на точното място и ви срещат с точните хора. Време е за събрания на екипа, за избор на ново ръководство, за преглед на наличностите и състава. Взетите решения ще бъдат важни и определящи живота и работата ви за дълъг период от време напред. На 4-и се очертава остра битка на интереси с удари под кръста. Скандалите ще се разрастват. Прибързано може да прекратите отношения и връзки, за които утре ще съжалявате. На 5-и родените в първата декада ще трябва да се примирят с половината на това, което искат като цяло. Правите отстъпки от договорни цени. Склонни сте на компромис и в чувствата. На 6-и родените в третата декада трудно ще прокарат идеите си, но с лекота ще приемат чуждите, което няма да бъде прието добре от партньорите им в семеен и професионален план. На 7-и правите важни разкрития. Предстои отрезвяване в чувствен и емоционален план. На предна позиция излизат нуждите на момента, възможността да започнете по-добра работа и да влезете в нова среда.
Рак 22 юни – 21 юли
Предстои конфликтен уикенд, в който ще се взимат болезнени решения по отношение на работата и семейните задължения. Това е линията на големите ви притеснения в момента. На 3-и влизате в нов екип, започвате нова работа или тренировки. Ден за сондиране и координиране на съвместни инициативи, за събрания на колектива и на директорския съвет. 4-и не е ден за обвързване. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници и конкуренти. Не очаквайте компромиси и разбиране. На 5-и Меркурий напуска знака на Рака и отива да помага в бизнеса на Лъва. Преговаряйте с равностойни партньори и бъдете склонни на взаимни отстъпки. И в тангото на любовта направете крачка назад, за да може утре да изиграете две напред. 6-и е един от най-силните ви, пробивни и успешни дни. Може да дочакате изгодни предложения, да получите повишение и да уредите важна за работата и семейния ви живот имотна сделка. Участвайте в брокерски инициативи. Може да спечелите дело и да получите дължими пари и услуги. На 7-и навлизащата във вашия знак Венера иска своето, настоява за почивка, за приятни моменти и изживявания с още по-приятни на душата ви хора.
Лъв 22 юли – 22 август
На 1-и колкото дадеш, толкова ще получиш. Участвайте и в благотворителни проекти и по всякакъв възможен начин помогнете на тези, с които ви среща животът и които протягат ръка към вас. 2-и ви среща с комплексари, които понякога са доста опасни, ако ги поставиш на тясно. Дистанцирайте се от ласкатели, които може да ви вкарат в неприятни ситуации вечерта. На 3-и ще изживеете стресови моменти на отхвърляне и приемане. Ще се разбере кой и доколко държи на вас. Внимавайте при пътувания, не влизайте в излишни спорове и си пазете вещите. Каквото загубите, трудно ще си върнете. Не поемайте излишни рискове и на 4-и. Увеличете самоконтрола, намалете исканията и претенциите, особено ако усещате напрежение у дома и в средата си. 5-и внася необходимия баланс в отношения и сметки. Може да сключите изгодни и перспективни договори и да получите желани доставки и поръчки. На 6-и ще има за какво да почерпите. Идват вести, позволяващи да тръгнете в нова посока и да започнете реализацията на отдавна подготвените проекти и начинания. 7-и е ден на кривите огледала. Едно се казва, друго се мисли, а трето се подразбира.
Дева 23 август – 22 септември
Очертава се чудесен уикенд, в който може да срещнете истински спонсори и да получите желаната подкрепа. Пет планети ви облъчват хармонизиращо от другите два земни знака. На 3-и бъдете сред свои. Кандидатствайте за нови места и позиции в работата и в учебната си програма. Ако не влезете в нужната среда, ще съжалявате и няма да се чувствате уютно в бъдеще. На 4-и се затаете, предстоят битки по върховете. Ако се скарате с някого, дълго може да не си проговорите. Навлизате в противопоставящ и рисков период. Не поставяйте на изпитание хората и връзките, които са ви защитавали в миналото. 5-и изисква да дадеш, за да получиш. Внимавайте с мечтите и илюзиите. Някой може да се умилква около вас с цел да му свършите работа, за която няма ценз или не е оторизиран. На 6-и срещате открита опозиция. Може да загубите чувството си за мярка, да превишите права и да застрашите свои и чужди интереси. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не е нужно на никому нищо да доказвате и показвате. Обърнете повече внимание на любовния си живот. 7-и е ден на преобразяването. Нищо не е такова, каквото изглежда. Следобед ще намерите правилното решение и верния път.
Везни 23 септември - 22 октомври
Очертават се проблеми през уикенда за решилите да поемат чужди отговорности. Не замествайте колега, не работете извънредно. 3-и ще ви донесе повече възможности за работа, пренастройка и преминаване на нова бизнес позиция. В този ден е важно да се потърсят нови или стари съюзници, посредници и партньори и да се създаде обединена защита на общите интереси. На 4-и взимате, каквото ви е нужно, без да питате. Този ден може да донесе краткотрайно удоволствие, удовлетворение и блаженство, след което ще последват дълги дни на разочарования и проблеми особено в любовта и в интимните връзки. Бъдете внимателни, не изневерявайте и не правете болезнен за околните избор. 5-и е ден на преговори. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Направете компромисите, които се очакват от вас, и не отивайте в крайности. 6-и идва с награди и нови договори. Случващото се в момента ви кара да се разкрепостите, да забравите някои ограничения и обещания и да направите крачка извън пътя си и установените маршрути. На 7-и маските падат, лъсва реалността. В този ден всеки получава по заслуги това, за което се е постарал или е пренебрегнал в миналото.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Предстои чудесен уикенд с изяви в приятелски и обществен план, с възможности да блеснете в средата си и да постигнете максималното. На 3-и конкуренцията ви се обединява. Луна, Уран и Слънце образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Денят се очертава тежък и конфликтен, с неприятни моменти в отношенията, които излизат от рамките на добрия тон. На 4-и ще водите тежки битки на различни нива. Ще срещате добре подготвени опоненти, а приятелите ще ви забиват нож в гърба с отказ да ви съдействат и застанат на ваша страна. На 5-и с всеки може да се разберете. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезте в положението на хората, с които се налага да комуникирате и работите. 6-и е един от най-успешните ви и пробивни дни. Може да получите изгодно предложение, да сключите перспективни договори и да ви възложат поръчки, от които в бъдеще ще се печели повече от очакваното. 7-и изисква преоценка и преосмисляне на връзките. Ще се събудите с усещания, които ще се окажат верни. В този ден маските падат, случват се събития, които ще ви покажат някого в истинския му облик и в светлина, в която не сте го виждали преди.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Предстои период на разчистване терена на връзките. През уикенда проведете разговори с бъдещи и настоящи спонсори и партньори. Дори и да сте на почивка, ще се занимавате с работа и бизнес. Ползите ще са големи. 3-4-и отварят нова страница в общуването и ви помагат да се внедрите на престижно място. В понеделник е важно да се обградиш с единомишленици, да влезеш в подходящата среда, да намериш точните хора и да сформираш групата си по интереси. Добре е да се работи в екип и да се сключват колективни трудови договори. На 5-и родените в първата декада ще трябва да направят болезнени стъпки и отстъпки, за да има мир и любов в работата им и у дома. Не взимайте страна в спорове и интриги. На 6-и може да претворите идеите си в дела и да получите изгодни предложения. Не се давайте без бой, не сключвайте неравностойни договори и не продавайте евтино труда си. На 7-и ще се отървете от хора и фактори, които са ви спъвали и поставяли натясно. Ще разберете кой ви е мътил водата и ще излезете от вредна за вас среда. Не се колебайте да вземете трудните, но нужни и важни за момента и за отношенията ви решения.
Козирог 22 декември – 20 януари
На 1-2-и Луната е във вашия знак в конфликт с Марс. Не се занимавайте с рискови дейности и не правете нищо на всяка цена. Не се месете в работата на другите. На 3-и привличате нови партньори, влизате в нова среда или екип. Чудесен ден за включване в колективни инициативи, за подписване на колективни трудови договори и за подновяване на регистрации към битови и фитнес услуги. На 4-и битката за постове и позиции е жестока. Съветът е да отложите важните си инициативи и делови срещи за следващите два дни, когато нещата ще се успокоят и всичко ще си дойде на мястото. Смирете се. 5-и носи хармония. Планетата на бизнеса Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще стимулира деловата ви инициатива и ще даде ход на сделки, протакани във времето. Може да продадете непродаваемото до момента и да купите нещо на сметка. На 6-и правите важна крачка напред, получавате добри новини или нещо затлачено във времето се отпушва и тръгва по своя път. На 7-и с напредването на деня нещо неприятно се задава на хоризонта. Плановете ви се променят, възникват пречки при пътуване и един ангажимент може да се отложи.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Навлизате в период на предизвикателства. Една неочаквана работа може да отложи планираната почивка, но и да донесе ползи и пари. 1-и е ден за благотворителност, а 2-и за активни действия. На 3-и получавате придобивки и изгодни поръчки. Родените около 1 февруари са на прага на тежък и болезнен избор. Налага се да смените средата, да се откажете от една работа за сметка на друга. На 4-и не сключвайте нови договори, ще ви използват. Пълнолунието във Водолей ще напълни потребителската ви кошница. Противопоказно е да се карате с когото и да било. С дипломатичност и такт ще пиете мляко от две крави и ще постигнете непостижимото за другите. 5-и е хармоничен ден, в който може да постигнете желаното примирие и да сключите изгодни договори. Ще се разберете за цени на стоки и услуги. На 6-и Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Шефовете ще ви поставят нови задачи и отговорности, които ще променят плановете ви за почивка. Ще се наложат рокади. Може и да ви повишат, но с цената на повече работа и усилия от ваша страна. 7-и е ден на изтрезняване след пиянството на душата и опиянението ви от постигнатите успехи и реализираните ползи.
Риби 20 февруари – 20 март
1-и е денят на сърцето, смирете амбициите и помогнете някому. Получавате обгрижване и разбиране от страна на близки и любими, а вечерта сте заобиколени от хора, с които имате еднакви интереси и виждания. В неделя се заемете със себе си, проведете оздравителни процедури. Ако се появи стар проблем, бързо ще го разрешите с нов подход в ситуацията. Този ден е магичен. Имате шанс да се освободите от тежестите на миналото и да тръгнете в нова посока. На 3-и действайте в екип и в името на колектива. Запишете се за нов информационен курс, влезте в нов екип, започнете нови дейности и тренировки. На 4-и натискът върху вас нараства, претенциите се засилват. Както и да постъпите, ще засегнете нечии интереси и ще влезете в непозволени територии на влияние. Не водете имотни дела и юридически битки за права и управление на имоти и наследства. Действа максимата „зъб за зъб и око за око”. 5-6-и носят хармонизация и успешен старт на нови инициативи. Луната дефилира в Риби до 7-и на обед, когато ще получавате по заслуги. Напрежението нараства и през уикенда ще прескачат искри. Подгответе се с резервни варианти за всяка планирана инициатива.

Публикувана на
01 Август 2020 година