Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Пастор уби семейство съседи, жената събирала тен чистo гола

Видяна: 20560 пъти

71-годишната Оливо Милдред и нейният партньор Тимъти Дарнел Хенсън на 54 години, са били застреляни от Андрю Кот, съсед на жената, с когото тя е била във вражда повече от десет години, съобщават световните издания. Полициите пристигнали веднага, след сигнал за три изстрела от пушка на адрес в центъра на Лас Вегас, като открили ужасна сцена в задния двор на Оливо.
Кот е стрелял в Хенсън и Оливо през ниска тухлена стена, построена между къщите, и когато видял ранения Хенсън, който все още се движел, стрелял отново. Казал, че е извадил пистолета, защото Хенсън уж му крещял през стената.
36-годишният Андрей Кот е пастор в баптистката църква Iglesia Bautista de Fe y Amor и живее със съпругата си и 3 деца. Той често негодувал, че съседката му имала навика да се пече гола и настоявал да се облече. В отговор му напомняла, че има право на личен живот. Тя обичала музиката и общуването с приятели и с нетърпение очакваше партита, на които танцувала. Това била друга причина за недоволството на съседа, който се обръщал към полицията с няколко оплаквания за шум.
В деня на смъртта си Оливо се намирала в джакузито в задния си двор, когато Кот се предполага, че отново започнал да крещи към нея през тухлената стена с изискване да се облече, тъй като малката му дъщеря била в двора.
Тимъти Хенсън Хенсън започнал от своя страна да се кара на пастора, който грабнал пушката. Застрелял Оливо и Хансън в главата. След това убиецът отвел дъщеря си в къщата и извикал полиция.
Когато претърсили дома му, намерили пушка и три патрона в задния двор. /блиц

Публикувана на
01 Август 2020 година