Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Данчето Христова бясна на щерка си

Видяна: 30500 пъти

Възмутена от новата приумица на дъщеря си била естрадната звезда Йорданка Христова. Ексцентричната Ивана за пореден път шокирала майка си, като преди няколко дни обръснала косата си нула номер.
Не могла да възприеме новата й визия и се ядосала, че макар и зряла, щерка й продължавала да се държи като бунтарка в тийнейджърските години. През последните няколко години се носеше с къса прическа, но никога не е стигала до такива крайности, че да остане без коса.
Тя не спира да й създава главоболия. Най-драматичният за нея момент беше по време на участието й в минал сезон на риалити шоуто „ВИП Брадър“, където естрадната прима бе принудена от сценаристите на предаването да признае публично пред многомилионната тв аудитория на формата, че дъщеря й е с хомосексуална ориентация, пише „Ретро“. След време се разбра, че всъщност няма против избора й, но е, застанала на пътя на връзката й с бившата й Камелия, която всъщност била с нея заради лична изгода.
Макар да гони 77 години, Данчето все още не е изпитала щастието да бъде баба. Синът й Григор Стоичков също се бави с изпълнението на родителския си дълг и все още е сред ергени в София. Той върти супер успешен бизнес с компютри вече повече от 10 години. В живота му обаче не се знае за сериозно присъствие на жена, тъй като персоната му е обвита в мистерии.

Публикувана на
01 Август 2020 година