Новина от категория България
Архив на публикациите

Провокатор ли е жената от Орлов мост!?

Видяна: 12200 пъти

Коя е жената, участвала във вчерашния скандал, при който бе задържан Петър Кърджилов? Оказва се, че Пепи Генова, както се представя във Facebook е върл защитник на управляващите, а кадри от камерите в района на Орлов мост показват, че цял ден жената се е навъртала в района.
Случката, която стана на живо в ефира на Нова телевизия стана повод и двата противникови лагера - този на управляващите и този на протестиращите, да отправят нападки един към друг. От една страна се чу - вижте истинското лице на протеста, а от другата - ГЕРБ изпраща провокатори.
В действителност за обикновения зрител случката изглежда по един единствен начин - Петър Кърджилов с бойна крачка приближава баба с бастун и я залива с вода, докато тя се оплаква от неудобствата заради блокадата в сърцето на столицата.
Онова, което остава скрито от очите обаче е случващото се час по-рано. Камерите в района на Орлов мост показват как същата жена е правила няколко разходки до блокадата, а в единия от случаите дори целенасочено е преминала през изписания с трева на пътното платно призив за “Оставка!”.
По-късно същият ден от управляващата партия заявиха категорично, че жената не е техен член и отново отбелязаха неудобството от блокадата и призоваха протестиращите да се придържат към правовия ред и присъщите за една демократична държава действия. Иначе казано - призив да вдигнат палатковия лагер и да отпушат кръстовищата.
Според общинският съветник на "Демократична България" Тома Белев жената от сутринта е Пепи Генова.
Във Facebook профила на госпожата, замесена в случката от сутринта се виждат остри публикации, изцяло в подкрепа на управляващите: “ТРЯБВАЛИ НАД ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ДА БЪДАТ УНИЗЕНИ И ОБИЖДАНИ , ЗА ДА СЕ УДОВЛЕТВОРИ ЖЕЛАНИЕТО НА ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕЗИДЕНТ !ЗА МЕН Е УНИЗИТЕЛНО ! ДЕМОКРАЦИЯТА МАЙ БЕШЕ ДО ТУК , ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ СА НА ХОД ТЪЛПАТА НА БОЖКОВ И РАДЕВ ! А УЖ БЯХМЕ СИЛНИ И СМЕЛИ, НЕЕЕ , НИЕ ПРОСТО СЕ ДАДОХМЕ БЕЗ БОЙ ! А СЕГА НАКЪДЕЕЕ ????????????”. /фрогнюз

Публикувана на
01 Август 2020 година