Новина от категория Светът
Архив на публикациите

В семейство Бекъм ще вдигат сватба

Видяна: 28121 пъти

В семейството на Дейвид и Виктория Бекъм предстои много голямо и значимо събитие - синът им Бруклин преди време обяви годежа си с любимата си Никола Пелц.
Датата на сватбата все още не е обявена, но според източници, близки до семейството, тя ще се състои съвсем скоро. Едно е ясно, сред гостите ще има много звезди, а сред тях ще бъдат дори Меган Маркъл и принц Хари, които са близки с Виктория и Дейвид.
Междувременно щастливата булка и младоженецът се подготвят за събитието, обикаляйки по магазините. Те бяха заснети от папараци в един от шопинг туровете в Лондон. С тях обаче бе и сестрата на Бруклин - Харпър, а кадрите успяха да слисат всички.
Когато снимките се появиха всички се съгласиха с едно - Харпър е одрала кожата на майка си и след още някоя и друга година, че стане удивително красива. Видимо момичето има и чудесен вкус за мода - тя бе заложила на бяло яке, бяла рокля и кецове, а дългите й къдрици се спускаха под раменете й. Годеницата на Бруклин също бе облечена добре и успя да възхити мрежата. Тя бе заложила на дънки, късо яке и сандали с висок ток. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
31 Юли 2020 година