Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Малина и ДесиСлава напуснаха „Пайнер“

Видяна: 28920 пъти

Още една фолкпевица реши да напусне редиците на "Пайнер" и да се пробва като самостоятелен изпълнител. Най-кръшната чалгарка Малина не присъства вече в каталога на димитровградската фирма.
От една седмица името и снимката на певицата са заличени от сайта на "Пайнер". "Договорът й изтече, това е всичко", увериха ни от там.
Бърз преглед на нейната официална страница показа, че фолкпевицата никъде не е оповестила напускането си. Но пък напоследък има доста повече участия, които не се рекламират от "Пайнер" и вероятно сама си ги е уредила, вероятно на по-нисък хонорар.
Още певица е решила отново да си тръгне от фирмата. Става въпрос за Деси Слава, която навремето бе една от първите, които проявиха смелост и показа гръб на издателя си. През 2015 г. се завърна с гръм и трясък, но явно е решила отново да опита сама.
ПР на фирмата заяви пред наш репортер, че не знае нищо за напускане на Деси Слава. "Работим си с Деси. В момента актуалната новина е "пенсионирането" на Мария, което изненада и нас. Нямам сведения за раздяла с Деси Слава", каза той. /блиц

Публикувана на
31 Юли 2020 година