Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кошмар на певица в хотел на бг морето

Видяна: 14396 пъти

Истински кошмар е преживяла певицата Йоана Захариева. Тя отседнала за една вечер в хотел в Царево, но очакванията й били далече от действителността. Самата Йоана има и няколко имота, които отдава под наем през интернет платформа и е наясно какви са елементарните стандарти за туристически услуги. Разказът й може да служи за пример как не трябва да се прави, ако сте собственик на хотел:
"Обичам България и нейната природа. Харесвам кампанията “Подкрепи българското Черноморие “, но смятам че не сме дорасли и не я заслужаваме. Ето един пресен пример : Предния уикенд решихме с приятелки да се веселим и да отидем на #caravanparty в #xchallengepark , Царево. По този повод си наех стая за една вечер в Царево, тъй като пребивавам в Синеморец, за да не се притесняваме за шофиране и др неприятности .
Въпросната стая струваше 80 лв , в единствения останал свободен, доста примитивен Family hotel Ocean. Соц обзавеждане, мушамени покривки, изтънели бархетни чаршафи на малки дупчици, миризма на мухъл, стая с климатик, но без налично дистанционно, жега и комари. За капак един чичо ме посрещна на вратата с изречението : “Утре в 10ч. да ви няма” ... бе позачудих се , огледах се на кого подвиква тъй смело, видях че съм само аз в коридора.
Реших да попитам на мен ли говори... Той утвърдително кимна , облечен по къси гащи и потник, премляскваше нещо там, щото късно вечерял и каза да му платя на ръка. Нямало нужда да издава бележка, че видиш ли късно съм пристигнала и рано ще се изнеса. Учтиво попитах : - Господине, на сайта ви пише, че напускането е в 12ч.
- Няма, няма ...вика , утре имам много работа . В 10ч си тръгваш или изобщо не влизай! - Добре, моля ви поне в 11ч да тръгна , на концерт съм ще закъснея тази вечер. –
Ееее айде от мен да минИ, тръгнетИ в 11ч.
Нямахме избор, часът беше след 21:00, платих на ръка, оставих багажа и хукнахме към партито. Вечерта беше прекрасна, изпълнена с много музика, красиви хора, усмивки, танци и прегръдки. Призори се прибрах, бях забравила за чичото, когато в 11ч се почука на врата влезе този същия “убавец” и със строг глас каза : “Хайде тръгвай си, време е!” Не знам как да довърша този разказ, оставям на вас. Аз все още бих искала да подкрепя кампанията за българското Черноморие, но не зная как." /блиц

Публикувана на
31 Юли 2020 година