Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Как Рачков ще казва „бабо“ на майката на любовницата, по-млада е от него

Видяна: 43800 пъти

Само 5 месеца след началото на страстната си връзка с Анита Димитрова, комикът Димитър Рачков навсякъде представя новата си половинка като жената до себе си. пише в. „Уикенд“.
Знойната блондинка от Хасково е позната като участничка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт“ през 2017 г. 21-годишната блондинка и комикът имали връзка още от февруари, но едва на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я представи като жената до себе си – отбелязва изданието.
47-годишният актьор искал да се увери в чувствата й, преди да се покаже с нея в публичното пространство. Освен от предизвикателната й визия и татуировки бургазлията се притеснявал от огромната разлика във възрастта им. Ситуацията е още по-абсурдна поради факта, че майката на Анита е с няколко години по-млада от евентуалния си бъдещ зет и не вярвяло да й вика по българска традиция „бабо“. Първоначално тя никак не била очарована от избора на дъщеря си, тъй като Рачков бил с 26 години по-възрастен от Анита.
Родителката на плеймейтката била разведена с татко й и преди няколко години свила ново семейно гнездо.
Тази година Анита ще е във втори курс в УНСС, като в свободното си време тренира фитнес и бокс. Първата интервенция, която девойката си направила още в гимназията, била филъри на устните – процедура, платена от нейната майка.

Публикувана на
31 Юли 2020 година