Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Избраха най-модерната женска дреха за всички времена

Видяна: 16226 пъти

Британските експерти нарекоха минижупа най-емблематичния моден инструмент на всички времена.
Проучванията показаха, че някои от най-запомнящите се модни тенденции все още се считат за основни в женския гардероб. Сред тези неща например са късата пола, малката черна рокля, дънковото яке, обувките на платформа, панталоните с разкроени крачоли и коженото яке. Нещо повече, късите поли са най-често срещани.
Запитаните в анкетата споменаха и тениските с принт тай-дай, които станаха популярни през 60-те, роклите с мъниста в стил 20-те. Освен това един от четирима анкетирани определи слим-дънките за неразделна част от ежедневния им стил.
Резултатите от проучването показват, че някои знакови дрехи се съхраняват в британските гардероби от 12 до 20 години. Така че, според повечето анкетирани, днешната мода се състои главно от стари тенденции.
През май дънките, които бяха популярни през 2000-те, отново станаха модна тенденция благодарение на американската актриса и модел Лили-Роуз Деп. И така, папараците заловиха 20-годишна знаменитост по улиците на Париж в разкроени дънки с ниска талия и обемни джобове отстрани./jenata.blitz.bg

Публикувана на
31 Юли 2020 година