Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква днес

Видяна: 22753 пъти

Овен
Важното уредете до обед. Следобед не се претоварвайте. Пасивността е вредна, но нищо сериозно да не се подхваща, ако застрашава досегашните ви връзки или служебното ви положение. Нещо на пръв поглед изгодно ще ви вкара в преразход. За уикенда не приемайте да замествате колега или да правите някому услуги свързани с пътуване и големи натоварвания.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Навлизате в силен тридневен период, в който ще получите награди за положените усилия и ще уредите проблеми, които ви смущават от доста време. Предстоят вълнуващи срещи, които ще променят живота и личните ви връзки и може да ви изпратят в нова житейска орбита. Ще има за какво да почерпите тази вечер. За утре планирайте участие в благотворителни срещи и инициативи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Денят може и да не започне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Действайте активно в посока на личните си интереси. Може да изкачите висок връх и да постигнете това, което вчера е било невъзможно. В края на деня и най-неблагоприятната ситуация ще се преобърне, ще получите предимства и подкрепа от неочаквано място и човек. Кандидатствайте за субсидии.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Пътувайте и действайте активно до обед. Уредете по най-бързия начин всичко, което сте планирали и не закъснявайте за срещи. От обед тъмна сянка се промъква в отношенията ви. Очертават се намеси и провокации, които може да провалят почти уговорени сделки. За уикенда не планирайте рискови инициативи и участия в екстремни спортове. Не замествайте колега.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Дръжте се изправено, независимо какво се случва наоколо. Енергията ви търси поле за изява на физическия или на духовен план. Ще се почувствате силни и можещи. С лекота ще изпреварите конкуренцията. Покривате тежки нормативи в спорта и взимате важни изпити. Явете се на конкурси. Може да изкачите поредния връх в кариерата и да подпишете желаните договори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед трудно ще постигнете напредък в преговори и професионални дела. Въоръжете се с търпение. Очаквайте благоприятно за вас развитие на нещата следобед, когато в живота ви ще се появи благоприятната възможност и случайност. Навлизате в силен период. Планирайте за уикенда делови срещи и публични изяви. Всичко предприето ще се развива изгодно за вас и за семейството ви.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
До обед свършете важното и неотложното за деня, приключете с обещаните задачи и поръчки. Следобед навлизате в рисков период. Плановете ви за уикенда се променят. Ще ви изнервят нечии отсъствия или нежелани присъствия. Енергията ви напира да се излее навън в активни действия, но ще се окажете ограничени в избора. Трудно ще се измъкнете от поетите в миналото задължения.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес пасивността е нежелателна, но и прекалената активност ще бъде подозрителна и ще настрои колеги и близки негативно. Спазвайте диета, но не само във физически план, но и по отношение на връзките. Днес е важно да отделиш зърното от плявата, да си близо до своите хора и да прекъснеш вредните контакти. Вечерта се приберете с подарък. Навлизаме в деня на сърцето.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Луната от вашия знак е в опозиция на Венера и в пречупващ аспект с Нептун. Внимавайте в играта на чувствата, не закъснявайте тази вечер и не си позволявайте изневери. Не оставайте и партньора сам. Ще имате повод да почерпите и ще постигнете напредък в кариерата, но това не бива да става за сметка на личния живот, на семейството и близките. Намерете време за всички и за всичко.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Станете рано и действайте по задачите. Каквото уредите до обед ще ви осигури стабилност, пари и предимства. Енергията ви се активизира, не се самоограничавайте, а дайте всичко от себе си в посока на големите си амбиции. До вечерта силата ви напуска, появяват се манипулиращи и рискови фактори, които ще ви поставят в неблагоприятна позиция през уикенда. Здравето е нестабилно.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден за прочистващи и извисяващи тялото и духа процедури. Енергията ви блика и търси поле за изява. Може да се натоварите повече физически. Ще намерите лек за стара болежка. Ще усетите правилния подход в любовта и ще привлечете желаните партньори. Тази вечер ще се радвате на приятна компания, ще си осигурите повече удобства и екстри. Контролирайте се във всеки момент.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
По внимателно с енергиите и амбициите. Лесно може да загубите контрол в ситуацията, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Започнете диета, не тръгвайте към нови връзки, ако не сте приключили със старите. Не се претоварвайте, грижете се за близките и тази вечер се приберете с подарък. Планирайте за утре участие в благотворителни проекти и изяви.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
31 Юли 2020 година