Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ченгета-юнаци от протеста прославят България, шефът им с отличие „Златен комоцио“ – първа степен

Видяна: 19276 пъти

Отборът на МВР се завърна от Олимпийските игри за полицаи, където завоюваха 17 златни медала. Нашите момчета бяха безапелационно първи в боя, десетобоя и многобоя. Треньорът на отбора и (вече бивш) вътрешен министър Младен Маринов заяви: "Момчетата дадоха 110 % от себе си. Упоритите тренировки с протестиращите на площада дадоха резултат. Доказа се максимата – повече хъс на жълтите павета, повече победи на състезанието".

Калинка ТОДОРОВА

Отличи се Здравко Ушев. 120-килограмовият полицай завоюва златното отличие като на финала победи своя противник 19-годишна студентка, в категория до 50 килограма. Полицай Ушев успя да я повали с един шут в гърба, като постави и рекорд – за 6 секунди успя да ѝ свали потника и да опипа гърдите цели 17 пъти.
Другият наш голям шампион е полицаят Желязко Ботушев. За да спечели златния медал, той победи в дисциплината "влачене на студент". И той постави нов олимпийски рекорд, като за 12 секунди успя сложи белезници, да ритне четири пъти и да пренесе протестиращия от площада пред президентството чак до Хага. Увлечен от победата и от адреналина, полицаят-шампион хвърли студента от Хага обратно в София.
Третият наш шампион е полицаят Бездушев. Той спечели златен медал, защото неговият арестант най-дълго време остана в безсъзнание. Освен златно отличие, полицай Бездушев спечели и селфи с пребития противник. Наградата му беше връчена лично от майката на противника. Тя го поздрави, като разказа трогателна история. Два дни търсила сина си, като не знаела къде е – в ареста или в моргата, най-накрая го открила в болницата. Той целият бил гипсиран и бинтован и тя започнала да се грижи за него, да го храни. Чак на третия ден разбрала, че всъщност синът ѝ е на съседното легло. Страхотна история! Всички от МВР много се смяха.
Нашите полицаи донесоха златни отличия в много други спортове. Шампиони сме в дисциплината "влачене на студенти". Първи сме отборно в "ритане на глави на бъдещи адвокати". Завоювахме всички отличия и в "изтласкването на момичета на 3 метра". Нямахме равни и при "изхвърляне на арестанти". Наше е златото и в дисциплината "бокс в патрулката". Победители сме и в "дузпа в гушата" както и в "шутове до припадък".
Нашите полицаи донесоха златен, сребърен и бронзов медал в спортовете "челен удар с щит", "сблъсък с шлем" и "щипане на зърна по часовник". Момчета се окичиха и с титлите най-добър в "носенето през мост и бутането в подлез".
Не си тръгна без награда и нашият уважаван треньор – лицето-(бивш)министър Младен Маринов. Напълно заслужено той завоюва званието "Златен Комоцио" първа степен. Но това не е всичко – нашият отбор от полицаи получи и покана да участва в американската кеч федерация. Шефовете ѝ заявиха, че все са виждали "драконово усукване на врата", "падаща звездна преса" и "тигрово тръшване", но българите били в пъти по-добри от техните. В сравнение с нашите кечистите се държат като балеринки. Треньорът Младенов е отклонил предложението с думите, че не може да лиши българските протестиращи от грижите на полицаите. Той допълни, че бунтарите ще се обидят, ако няма кой да ги арестува, блъска и влачи до припадък. На великите български шампиони от МВР можем да кажем само: "Благодарим ви, момчета! Никога няма да забравим това, което направихте на Олимпиадата и под колоните на Министерски съвет!" Actualno.com

Публикувана на
31 Юли 2020 година