Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Бащата на Меган я критикува

Видяна: 22326 пъти

Бащата на Меган Маркъл разкритикува поведението на дъщеря си, пише Daily Mail с препратка към биографична книга за херцога и херцогинята на Съсекс „В търсене на свобода“, написана от светските хроникьори Омид Скуби и Каролин Дюран.
След изявлението на принц Хари и Меган Маркъл, че не са участвали в издаването на книгата, където има оплаквания от членове на кралското семейство, 75-годишният Томас Маркъл призова херцозите на Съсекс „да не хленчат и да не се оплакват“. "Обичам дъщеря си, но не се гордея с това коя е днес", каза той.
„В търсене на свобода“ се говори, че херцогът и херцогинята на Съсекс отказали помощ от кралския двор в защита на Томас Маркъл от медийни критики. Мъжът беше поразен от тази информация,наричайки я „невероятна“.
През февруари бащата на Меган Маркъл обвини дъщеря си в обида на кралицата и британския народ. Той осъди изявлението, направено от херцогинята на Съсекс и нейния съпруг, принц Хари , след забраната на запазената марка Sussex Royal.
„Меган и Хари сега наистина ме дразнят. Не мисля, че имат право да използват думата Royal /кралски/“, коментира той
От 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да действат като членове на британското кралско семейство. За да могат да се преместят в Съединените щати, да работят и да правят бизнес, те трябваше да се откажат от титлата „Кралско височество“, правителствено финансиране и марката Sussex Royal. В следващите месеци те ще могат да разчитат на помощта на бащата на Хари, принц Чарлз, който ще заплати разходите на сина и снаха си от собствените си средства. /дарикнюз

Публикувана на
30 Юли 2020 година