Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Ивана с нов мъж

Видяна: 20440 пъти

Мегазвездата на "Планета" Ивана се носи на крилете на любовта. Видимо отслабналата певица е намерила най-после правилния за нея човек. Звездата изживява песента си "Като на 17" и без никакъв срам пуска разголени снимки в социалната мрежа. Досега никога не си е позволявала такова нещо, вероятно заради комплекс от излишните килограми.
"Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек", написа Ивана и сподели снимка на бански, на която трудно бихме я разпознали.
Винаги е мечтала да бъде слаба и най-накрая съдбата й се усмихна. Това обаче не се нрави много на голяма част от почитателите, които са категорични, че е изчезнал чара на певицата. "По-добре си беше пухкава. Сега се измени, не прилича на себе си", ругаят в мрежата хейтъри.
Никога не е разкривала кои са гаджетата й. Знае се само за големия син на ръковидителите на орк. "Канарите", с който изживяха бурен романс. Добре е приета от родителите му и дори записаха няколко песни заедно. След това певицата не е показвала нито един мъж в живота си.Ще видим дали сега ще счупи тази традиция. /show.blitz.bg

Публикувана на
30 Юли 2020 година