Новина от категория В общината
Архив на публикациите

Затварят няколко пловдивски булеварда

Видяна: 28731 пъти

Движението по няколко пловдивски булеварда се преустановява от 13:00 до 14:30 часа днес заради 67-ата международна колоездачна обиколка на България, чийто трети етап ще стартира от зала „Колодрума“. От ОП „Организация и контрол на транспорта“ се извиняват за временното неудобство и приканват в посоченото време водачите на моторни превозни средства да изберат алтернативни маршрути за пътуване.
Колоездачите ще тръгнат от зала „Колодрума“, по ул. „Менделеев“ и бул. „Асеновградско шосе“, наляво по бул. „Освобождение“, кръговото до SPS, ще продължат по „Освобождение“, надясно по бул. „Цариградско шосе“ и по надлез „Скобелева майка“ ще напуснат Пловдив в посока Садово.
Автобусните линии от градския транспорт с редовен маршрут, преминаващ по посочените пътни участъци, ще се движат, както следва:
В посока Центъра – ЖР „Тракия“-А13: ул. „Найчо Цанов“, надясно по бул. „Асеновградско шосе“, наляво по бул. „Цар Симеон“, наляво по ул. „Пеньо Пенев“, надясно по ул. „Съединение“, надясно по бул. „Княз Борис I“, наляво по ул. „Димитър Кудоглу“, надясно по ул. „Георги Цариграски“ –ЖР „Тракия“-А13.
В обратна посока: ул. „Георги Цариграски“, наляво по ул. „Димитър Кудоглу“, наляво по бул. „Княз Борис I“, наляво по ул. „Съединение“, наляво по ул. „Пеньо Пенев“, надясно по бул. „Цар Симеон“, надясно бул. „Асеновградско шосе“, наляво по ул. „Найчо Цанов“, кръстовището при Сточна гара и по маршрута , утвърден с общинската транспортна схема.
Етап 4: Пловдив-Чирпан-Сливен
временна организация на движение при провеждане на 67-ата международна колоездачна обиколка на България, два от етапите на която преминават и през територията на ОД МВР Пловдив.

Публикувана на
30 Юли 2020 година