Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Тайната на 51-годишна красавица

Видяна: 21960 пъти

„Завинаги младата“ жителка на американския щат Калифорния, която изглежда на половината си години, разкри тайната на привлекателна й фигура. „Ние, жените си мислим, че трябва да забавим темповете и натовареността с напредване на възрастта. Аз съм привърженик на обратното“, казва 51-годишната Лин Монтоя, която е фитнес треньорка.
„Принуждавам клиентите си да ядат само натурални продукти и ги карам максимално добре да се изпотят във фитнес залата; ефектът е неописуем“, допълва красивата 51-годишна жена.
„Всяка жена може да постигне своите максимално добри резултати дори и след като навърши 50 години. Това може да стане чрез правилно хранене и физическа активност“, каза тя.
Монтоя поддържа акаунт в Instagram и споделя тайните на младостта и красотата си с абонатите й. Над 45 хиляди души са се абонирали за нейната страница.
Американката се опитва да вдъхнови хората на средна възраст да водят активен живот и да спортуват. В публикации тя демонстрира греховно сексапилната си фигура, а също така споделя ефективни упражнения.
Тя твърди, че спортът, особено тренировките с висока интензивност (HIIT), не само подобряват фигурата на жената, но и увеличават либидото й.
„Моята мисия е да докажа на жените на средна възраст, че могат да бъдат силни и секси на всяка възраст. Тайната е проста - силова тренировка, чисто хранене и редовен хормонален контрол“, категорична е 51-годишната красавица. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
30 Юли 2020 година