Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква днес

Видяна: 21472 пъти

Овен
Днес ще постигнете максималното в ситуацията, ще подпишете изгодни договори и преговорите, които водите ще минат успешно. В този ден всеки може да намери своя таен или явен източник на сила и ресурси. Може да ви предложат изгодна сделка. Получавате покана за участие в престижни начинания и проекти. Кандидатствайте за субсидия, подайте заявления и искови молби.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Всичко предприето ще има успех и ще постави работата и отношенията ви на нова база. Подпишете нови договори и уредете срещи с бъдещи партньори и съюзници в творческата ви дейност и бизнеса. Препоръчва се медитация над личната карма и нуждите на момента. Близо сте до явен или таен източник на сила и ресурси. Не афиширайте връзките и договорите си от този ден.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес е от особено значение да се окопаеш на завоюваната в миналото територия, да не допускаш вмешателство в преките си намерения, дейности и проекти. Оградете се със свои хора, сплотете семейството и подкрепете бизнеса на роднините, с които ще работите в бъдеще. По-добре е да се барикадираш, отколкото да нападаш, да обвиняваш или да действаш с агресивни намерения.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Предприетото днес носи ползи и пари, дава възможност да стъпите на нова основа, да разширите личните си права и пълномощия и да започнете нова дейност. Подпишете нови договори. Планирайте срещи с потенциални бизнес партньори и спонсори. До утре на обед късметът ви ще работи на пълен капацитет. След това ще следват два дни на тежести и необмислени рискове. Внимавайте.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден на фонтана от преливаща енергия осигуряваща ни лична и професионална самостоятелност. Ще намерите източник на сила и ресурси, ще осъществите връзка с хора на високи позиции от страната и от чужбина. Очаквайте да получите обещаното финансиране и подкрепа, а това ще помогне да започнете строителство на базата, в която ще развивате бъдещата си дейност.

5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция, а утре и родените в третата ще се поизпотят. В момента е важно да не предавате базата, на която сте стъпили, да не променяте планове и договорни отношения във връзка с ремонти и довършителни работи. Някой ще се опита да се измъкне от уговореното с вас преди. Предстои вечер на взаимните изневери.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на фонтана от преливаща енергия. Може да получите отдавна чакана инвестиция и поръчка. Близо сте до важен източник на сила. Денят е добър за сключване на нови договори, за старт на нова програма в бизнеса и деловите връзки. Представете си ярко тази линия на поведение, която смятате да следвате и не се отклонявайте вече от нея. Вие сте на ход до утре на обед.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Усещате накъде да тръгнете, как да уредите имотни и наследствени отношения, какво да купите или продадете. Очертават се срещи със спонсори. На едно място ви подкрепят, а на друго вие подавате ръка на закъсал роднина. Дайте си сметка каква личния на поведение трябва да следвате, за да бъде всичко наред у дома.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят е благоприятен за строителни и ремонтни дейности, за преместване в нов дом или на нова работна позиция. Старайте се да заемете и да си осигурите стабилна база за бъдещето. Сега е момента да се окопаете на нова територия или да направите подобрения в мястото, в което живеете и работите. Не отлагайте промените и ремонта, защото в бъдеще всичко ще ви струва по-скъпо.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес може да заемете важна и стабилизираща позиция. Подпишете нов договор и опитайте да влезете в нова среда. Може да си извоювате и право на достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки. До утре на обед се движете активно и се опитайте да постигнете това, което по право и закон ви се полага. Важно е с кого ще се срещнете тази вечер и какво ще обсъждате.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здрав
Водолей
Ден на заземяване, на среща с потенциални спонсори и покровители. С действията си момента може да си осигурите стабилна база за развитие в бъдеще, да намерите нова работа или място за развитие на страничен бизнес. Сега е момента да направите първа копка на нов терен, да се преместите на ново място, да уредите имотни и наемни отношения. Намерите нов източник на сила.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес е от особено значение на каква база ще стъпиш. Правете здраво и надеждно всичко, за да издържи проверката на времето. Не пестете труд и материали. Всичко, което си спестите като усилие, вложение и средства ще провали нещата и така проектите ви ще излязат много по-скъпи. Доверете се на истински специалисти, ако започвате ремонти и строежи. Днес всяка работа си иска майстора.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
30 Юли 2020 година