Новина от категория България
Архив на публикациите

Канна Рачева от Би Ти Ви с голям гаф в ефир

Видяна: 19825 пъти

Гаф на журналистка от Би Ти Ви разкри наяве как действа манипулирането на новините за протестите в националната телевизия, станала известна като Божков TV заради срамните си обвързаности с избягалия в чужбина хазартен бос с 18 обвинения Васил Божков.
По време на пряко включване от рехавите митинги, отразявани от телевизията като най-важната новина в новинарските й емисии, журналистката Канна Рачева, без да знае, че вече е в кадър, ясно казва: „За протести в чужбина не знам.... ще си измисля.“. От записа става ясно, че думите й явно са в отговор на реплики, подавани й през слушалката от продуцентите на новинарската емисия на Би Ти Ви в централата на телевизията.
Една от най-обичаните фолк певици – Преслава, откровено се позабавлява с изцепката на журналистката Канна Рачава, която направи грандиозен гаф по време на живо включване от протеста в София в централната емисия на bTV.
Изцепката й не остана незабелязана от певицата и тя сподели в социалната мрежа подигравателно клипче, монтирано с включването й и с собствен коментар на видяното по телевизията.
"Не вярвам да си измисля. Национален ефир е все пак", залива се от смях Преслава и добавя "Хайде стига бе" в привидно развеселено настроение.
монитор

Публикувана на
30 Юли 2020 година