Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започне новата седмица

Видяна: 19886 пъти

Овен
До обед не споделяйте намеренията си, не засягайте болни за околните теми и не давайте непоискани съвети. Ден на петела. Всяка информация ще се раздува и афишира, ще се подправя с пикантни подробности и открити лъжи. Счупеното е лош знак. От обед до утре на обед може да подпишете изгодни договори и да стопите ледовете. Ще намерите и нужното ви лекарство.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Луната навлиза в знака на Скорпиона и до вечерта застава в опозиция на Уран от вашия знак и в квадратура със Слънцето от Лъв. Внимавайте и не се противопоставяйте на авторитетите в живота си. Точно днес не бъдете претенциозни и искащи. Не търсете никому сметка. Не претендирайте за издръжка, за повишение, за имоти и наследства или за нещо друго материален и финансов план.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Изчакайте действията на конкуренцията. От обед до утре на обед имате повече шансове и пълномощия за уреждане на напиращите проблеми. Подпишете нов договор, преговаряйте и стопете дистанциите с важните за бъдещето ви съюзници. Ден на Феникса. Възраждат се стари връзки и се зараждат нови съюзи. Може да възродите и стопиран бизнес по нов начин и на ново място.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
До обед бурята от миналите дни постепенно затихва, но за родените в третата декада проблемите може да се изострят. До вечерта печелите с дипломатична игра, с извинения и желани подаръци. Тонът се смекчава, намира се път към всяко сърце и отношенията се изглаждат. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно. Ще намерите и нужните лекарства.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят започва с провокация на работното място. Конкуренцията се обединява и ви притиска с масирана атака по всички флангове на личната ви инициатива и амбиция. Ще се наложи да се отбранявате, да се извинявате или да търсите пътя на компромиса, в момент когато сте планували активни инициативи и действия. Не правете планове, до вечерта няколко пъти ще ги коригирате.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед срещате опозиция на работното място. Счупеното е лош знак и предвестник на раздели. От обед до утре на обед ще свършите много добра работа, ще уредете документи и разрешителни, ще се издължите някому, а от друг ще си потърсите дължимото. Подновете изгубени във времето връзки, простете на тези, които са ви обидили и поискайте прошка за грешките си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Изчакайте, от обед и най-заплетената ситуация ще получи разрешението си и ще видите светлина в тунела от грижи. Отношенията се затоплят и влизат в рамката на дипломатичния тон. Организирайте пътувания и командировки. Съчетайте полезното с приятното. Обадете се на тези, с които сте имали конфликт и си простете. Започнете оздравителни и лечебни процедури.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания. Може да привлечете съмишленици и да изгладите някои проблеми. Добре е да се спазва диета. Ограничете и претенциите си към околните. Може да попадате на всевъзможни изкушения, на измамни и нестандартни положения в любовта и връзките. Тази вечер се приберете навреме. Подбирайте средата, компанията и думите си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
До обед се движите по ръба на конфликта в работата и у дома. Счупеното е лош нак. Не водете преговори и бъдете дипломатични, там където разговорът не може да бъде избегнат. От обед навлизате в балансиран период. Насрочете важните срещи и подписването на нови договори до края на работното време или за утре. Подновете отношенията със стари партньори и доставчици.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Оставете другите да започнат играта и да направят първата крачка. От обед навлизате в стабилизиращ период. Може да убедите колеги, близки и партньори да ви съдействат и да приемат офертата ви. Каквото не успеете отложете за утрешния ден, в който може да се получат и допълнителни екстри. Подпишете новите договори до утре на обед. Ще разрешите и имотен спор.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Навлизате в провокативен период. Тази вечер Луната от Скорпион и Уран от Телец са в нехармонични аспекти спрямо Слънцето на родените около 1 февруари. Внимавайте в интимните връзки. Ще ви се иска от всичко да опитате и ще се опарите. Този ден провокира нестандартната ви природа, зарежда ви с желания, които ще донесат доста грижи, разходи и проблеми.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Една провокация сутринта ще ви отвори очите и ще ви подскаже къде бъркате в подхода. До два дни може да постигнете максималното в работата и в отношенията с партньори. Сега е момента да се обадите на тези, с които в миналото сте имали разногласия. Ден на стиковки и сближаване, което ще ви осигури нужната сила, финансиране и подкрепа в бъдеще. Уредете имотен спор.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
27 Юли 2020 година