Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии не трябва никога да теглят кредит

Видяна: 30134 пъти

За да поемете дългосрочни финансови задължения, е редно да помислите много внимателно. Много хора не се страхуват от подобни решения и смело теглят заеми, без да се интересуват, че последствията могат да бъдат тежки. Не всеки човек обаче е така.
За някои хора тегленето на кредит е еквивалентно на слагане на окови или пускане на котва. Те трудно взимат такова решение и харчат гузно парите, които все пак са решили да дръпнат.
Астролозите твърдят, че има няколко зодиакални знака, които не е добре да се обременяват с тегленето на кредити, а да изчакват максимално или да се надяват на шестица от тотото. Тези хора просто не трябва да бъдат длъжници. Ето кои са те:
Овните не могат да носят тежкия товар на кредита за дълго време. Тези хора са много раздразнителни и резките промени в настроението, могат да доведат и до взимането на резки и необмислени решения. За какви кредити можем да говорим тогава? Особено пък дългосрочни. Овните не са свикнали, че материалните им ресурси могат да са недостатъчни. Тази мисъл ги измъчва, но не е умно да стават длъжници, а просто да свият разходите си.
Овните трябва да са много внимателни към молбите на приятели за заеми. Не случайно хората са казали, че парите развалят приятелството.
На Близнаците направо им е забранено да взимат заеми. Те не са способни да ги погасяват, постоянно отлагат това бреме. Те са непостоянни, не винаги достатъчно уверени и подобни окови биха ги съсипали. Представителите на този знак може да се чувстват зле от факта, че не живеят така богато, както им се иска, но ще се наложи да свикнал.
Освен това те често сменят работа, местожителство.. въобще обичат промените, а тези неща понякога водят именно до неудобни ситуации и финансова нестабилност. Могат да погасяват малки заеми, но ако се решат на дългосрочен кредит, ще съжалят жестоко.
Водолеите не са хора, които биха поели такава отговорност, без да знаят какво точно може да им се случи утре. Мисълта, че са длъжници някого му би човъркала отвътре и би разбила психиката им.
Водолеите са хора, които обичат свободата, чувството за независимост, неограничените възможности, а финансовите задължения сякаш яе ги приковат към земята. Това ще ги направи по-тъжни./jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Юли 2020 година