Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ви препоръчват звездите за тази неделя

Видяна: 21655 пъти

Овен
Тежък и рисков ден. Не тръгвайте на път, ако нещо в колата или в отношенията ви не е наред. Старайте се да не влизате в словесни битки и да не налагате мнението си в спорове. Каквото се развали трудно ще се оправи. В хороскопа ви действа кармичен кръст. Едно нарушение може да има здравословни или юридически последици и да пренареди неприятно плановете ви за седмицата.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед водете преговори с близки и приятели от чужбина. Може да получите и уредите покани и документи за предстоящите посещения. Следобед навлизаме в провокативен и рисков период. Лесно се влиза в конфликти и то за дреболии. Внимавайте какво си пожелавате и утре сутринта. Счупеното е лош знак и може да е предвестник на разваляне на отношения. Неблагоприятно за вадене на зъб.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед осъществете разговор с чужбина или вземете решение и пътувайте към важни за вас места и хора. Следобед попадате под кръстосан обстрел и неприятни въздействия. Нищо важно да не се споделя. Тази вечер действа вербалната магия и в любовта. С една дума и жест може да привлечеш или да дистанцираш. Пазете си вещите и телефона. Не канете странични хора у дома.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Не се поддавайте на провокации. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Влизате в противоречие с роднини и приятели. Сватбените тържества протичат с неприятни инциденти. Внимавайте в приказките. Ден на вербалната магия. От една накриво казана дума или криворазбрана реплика може да започнат семейни войни. Ако счупите нещо, това е предупредителен знак.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Събуждате се с някакво озарение и прозрение за бъдещето или как да се постъпи в една трудна ситуация. Откривате третия вариант, който до момента не сте забелязвали и който ще ви помогне да излезете от кризата. Дозирайте изказванията си. Вечерта е провокативна, но дипломатично може да се измъкнете от всяко неудобно положение и въпрос. Сменяйте темата и всичко ще е наред.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед проведете важните разговори, които изискват поемане на определени задължения. Следобед навлизаме в провокационен период. Лесно може да избухнат нежелани конфликти и да се скарате за дълго с близки и приятели. Работете в посока на лечебните и оздравителни процедури. Може да намерите или да си направите сами нужното лекарство. Вечерта си пожелайте нещо.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ако се събудите с мисъл за някого, непременно му се обадете. Ден на телепатичните контакти. Следобед са възможни провокативни намеси. Не е ден за гостуване. Не давайте излишна информация за намеренията си и за отношенията у дома. Ще ви провокира нечия приказливост и разточителност. До утре на обед действията ви са повече емоционални отколкото рационални. Влизате в излишни дългове.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Събуждате се с мисъл кое е добре да се приключи и каква да бъде посоката след това. Намирате се на кръстопът. Предстоят трудни разговори и с децата. Всеки тегли в своята посока и не е склонен на компромис. Бъдете внимателни с наставленията и забележките, за да не предизвикате нежелани реакции. В живота ви ще се появи неприятен дразнител след едно гостуване.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед разширявате територията си на влияние, осъществявате важни връзки с клиенти и спонсори от чужбина и поне в едно направление на живота бележите успех. От обед до утре на обед дозирайте емоциите и внимавайте в приказките. Разговорите и с децата преминават на висок тон, ще има усмивки и сълзи. Тази вечер си пожелайте нещо, но се сбъдват само благите пожелания.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Не планирайте среща с хора, с които винаги влизате в конфликти и разправии. Да не се преговаря по отношение на наследствени и имотни дела. Не засягайте болни за другите теми, ако не искате да си провалите почивката. Не оставайте без надзор документите и телефона си. Попадналите в чужди ръце материали и информации ще бъдат използвани като компромат срещу вас.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Действайте целенасочено и методично в посока на интересите си. Ще постигнете напредък в отношенията с потенциални партньори. Работата и личният ви живот се подреждат максимално добре в в кризисната ситуация, в която околните търпят повече лишения и неудобства. Тенденцията е да се стопят ледовете, да се подобрят отношенията с околните и да се подновят стари приятелски връзки.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Препоръчват се контакти с чужбина. Има какво да се научи и сподели. Чакайте важни съобщения и новини. С напредването на деня навлизаме в провокационен период. Подбирайте внимателно думите си, не правете забележки и не критикувайте околните. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Ще изживеете някакво приключение, но не бива да отивате в крайности.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
26 Юли 2020 година