Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво вещаят за вас звездите до 31 юли

Видяна: 21280 пъти

Овен 21 март – 20 април
Очертава се тежък уикенд. В съботната вечер Марс от Овен е в опозиция на Луната. Контролирайте емоциите не влизайте в конфликти. За неделя не планирайте рискови изяви, пътувания и голямо натоварване. Каквото се развали трудно ще се оправи. В понеделник до обед не споделяйте намеренията си, не засягайте болни за околните теми и не давайте непоискани съвети. Всяка информация ще се раздува и афишира, ще се подправя с пикантни подробности и открити лъжи. На 28-и важното свършете до обед. Ден за прошка и взаимни отстъпки в името на семейния и професионален мир. В организма ни се включват в действие енергии на фино ниво. Следващият ден обаче е ден с негативна енергетика. Прочистете мислите и съзнанието. Не предприемайте нищо важно, не отстоявайте мнението си на всяка цена. На 30-и всеки може да намери своя таен или явен източник на сила и ресурси. Може да ви предложат изгодна сделка. В петък важното уредете до обед. Следобед не се претоварвайте. Пасивността е вредна, но нищо сериозно да не се подхваща.
Телец 21 април – 20 май
Чудесен съботен ден с приятелски срещи, купони и обаждания от чужбина. В неделя Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца. Ще направите излишни разходи и то за ненужни и даже вредни неща. На 27-и Луната навлиза в знака на Скорпиона и до вечерта застава в опозиция на Уран от вашия знак и в квадратура със Слънцето от Лъв. Внимавайте и не се противопоставяйте на авторитетите в живота си. На следващия ден ще спечелят хората с дипломатичен подход, тези които ще приласкаят и похвалят, ще започнат с молбите отдалече и както се казва „ще ни вадят душите с памук”. До 29-и на обед се движете много внимателно и подбирайте средата си. Самият ден е зареден с агресивност и подмолни действия. Нищо ново да не се започва, ако не искате друг да се възползва от усилията и парите ви. На 30-и залагате нова база за бъдещето с нови договори и контакти. Препоръчва се медитация над личната карма и нуждите на момента. На 31-ви правите силен ход в бизнеса. Предстоят вълнуващи срещи, които ще променят живота и личните ви връзки и може да ви изпратят в нова житейска орбита.
Близнаци 21 май – 21 юни
Очертава се чудесен уикенд с възможности за пътуване и сближаване с подходящите хора. На път сте и към важно делово и лично обвързване, което ще действа като щит в бъдеще. В съботният ден не пренебрегвайте покани за гостувания. В неделя до обед осъществете разговор с чужбина или вземете решение и пътувайте към важни за вас места и хора. На 27-и до обед нищо не споделяйте и не участвайте в преговори. Изчакайте действията на конкуренцията. Ден на Феникса, възраждат се стари връзки и се зараждат нови съюзи. На 28-и почти до края на работното време доминирате и успешно реализирате намеренията си. Подновете стари договори и връзки. На 29-и, с навлизането на Луната в знака на опозицията ви Стрелеца навлизате в рисков и противопоставящ период, в който нищо няма да става така както сте го намислили и планирали. На 30-и се оградете със свои хора, сплотете семейството и подкрепете бизнеса на роднините, с които ще работите в бъдеще. Следващият ден може и да не започне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Действайте активно в посока на личните си интереси.
Рак 22 юни – 21 юли
Предстои тежък и натоварен с проблеми уикенд. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. В събота натрупаното през седмицата напрежение ще ескалира в семейни конфликти. В неделя влизате в противоречие с роднини и приятели. Сватбените тържества протичат с неприятни инциденти. Внимавайте в приказките. 27 и 28-и ще ви донесат повече възможности и шансове за лична и професионална изява. Подпишете нови договори, уредете имотни и наследствени отношения. Може да направите успешна крачка в бизнеса и да си осигурите нужната подкрепа и финансиране. 29-и е ден с тежко излъчване, с вероятности за инциденти и скандали. Не се предоверявайте. Проверявайте по странични канали всяка информация. На 30 и 31-ви стъпвате на нова база на развитие. Предприетото в първия ден носи ползи и пари. До петък на обед късметът ви ще работи на пълен капацитет. След това ще следват два дни на тежести и необмислени рискове. За уикенда не планирайте рискови инициативи и участия в екстремни спортове. Не замествайте колега.
Лъв 22 юли – 22 август
Този уикенд ще ви осигури лъвската хапка поради проблемите, невниманието и грешките на другите. Печелите от кавгата между двама, взимате и нещо определено за друг. В събота може и да не е на бял кон, но работата ви ще потръгне, ще получите желаните оферти и ще се напаснете на изискванията на момента. В неделя се събуждате с някакво озарение и прозрение за бъдещето или как да се постъпи в една трудна ситуация. Откривате третия вариант, който до момента не сте забелязвали. На 27 и 28-и ще се налага да лавирате и да стъпвате внимателно в жаравата от нажежени отношения, конфликти и претенции. Добре е да се покриете и да действате зад кадър. От 29-и на обед навлизате в силен период. Ще се наложат промени, които първо ще ви ядосат, но след това ще откриете личната полза за вас, за работата и семейството ви. 30-и е ден на фонтана от преливаща енергия, осигуряваща ни лична и професионална самостоятелност. Ще намерите източник на сила и ресурси, ще осъществите връзка с хора на високи позиции. На 31-ви се дръжте изправено, независимо какво се случва наоколо.
Дева 23 август – 22 септември
Съботният ден е ден за представителни срещи, за публични изяви и социални контакти. Старайте се да водите принципна политика и като кажете нещо, не се отмятайте после. В неделя тръгвате добре, но следобед се губите в спорове. Лесно може да избухнат нежелани конфликти и да се скарате за дълго с близки и приятели. До обед на 27-и не се включвайте в разправиите на работното място. След това до сряда на обед подпишете важните договори. Пътувайте, уредете срещи на място. На 28-и лесно се влиза в зависимости, от които после няма измъкване. Стойте настрана от спорове и конфликти, не подписвайте нови договори, ако условията са неясни или не ви удовлетворяват. На 29-и не взимайте прибързани решения. Навлизате в труден тридневен период. Луна, Нептун и Венера образуват неблагоприятни аспекти. На 30 и 31-и ще ви притискат с изисквания. Следвайте своите, а не чуждите намерения и мечти. В момента е важно да не предавате базата, на която сте стъпили, да не променяте планове и договорни отношения във връзка с ремонти и довършителни работи.
Везни 23 септември – 22 октомври
През уикенда в хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. Очертават се тежки моменти на избор, на непредвидени отсъствия и на нежелани присъствия. В събота ще откриете истинския смисъл на една своя връзка, ще разберете кой и доколко държи на вас. Неделята е ден на телепатичните контакти. Следобед са възможни провокативни намеси. Не е ден за гостуване. От 27-и на обед намирате правилния път и решението на проблема. Съчетайте полезното с приятното. Започнете оздравителни и лечебни процедури. Вечерта на 28-и не правете нов избор и в любовта. Денят руши стените, издигнати в миналото с невнимание или агресия. Водете преговори. На 29-и бъдете внимателни и избирателни в контактите. Почти до края на работното време може да се очакват провокации и намеси в личното ви пространство. 30 и 31-и ви дават възможност да получите най-добрите оферти. Първият ден е добър за сключване на нови договори, за старт на нова програма в бизнеса и деловите връзки. В петък свършете важното до обед, приключете с обещаните задачи и поръчки. Следобед навлизате в рисков период.
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
През уикенда ще бъдете арбитър между спорещи или враждуващи страни. Не правете излишни коментари. В събота се доверете на предчувствията си, обадете се на тези, които непрекъснато са в ума ви. В неделя бъдете внимателни с наставленията и забележките, за да не предизвикате нежелани реакции. В живота ви ще се появи неприятен дразнител след едно гостуване. На 27-и до обед са възможни всякакви провокации. Луната навлиза във вашия знак и вечерта е в опозиция на Уран от Телец. Внимавайте с инвестициите в рискови обекти и дейности. 28-и ви среща с приятели. Грешките се прощават, намира се път към всяко самотно сърце и начин да се преодолее кризата. На 29-и обаче предоверяването ще ви изиграе лоша шега. В този ден да не се взимат решения по имотни и наследствени въпроси. На 30-и усещате накъде да тръгнете, как да уредите имотни и наследствени отношения, какво да купите или продадете. На 31-ви пасивността е нежелателна, но и прекалената активност ще бъде подозрителна и ще настрои колеги и близки негативно.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
25-и идва с приятни срещи и важни разговори. В неделя до обед всичко се подрежда, а след това до понеделник на обед очаквайте провокативни намеси. През уикенда доставете радост на близки и любими с посещения на приятни и релаксиращи места. От неделя на обед до понеделник на обед дозирайте емоциите и внимавайте в приказките. След това навлизате в балансиран период. Насрочете важните срещи и подписването на нови договори до края на работното време или за утре. 28-и е един успешен ден, в който може да направите пробив в кариерата и да подновите стопирани в миналото делови връзки. От 29-и Луната е в Стрелец. Очертават се промени в плановете и в курса, който следвате. Ден с негативна енергетика. Тенденцията е към прекаляване и предозиране, към намеса в работата на околните и към дистанциране с хората, които са ви нужни. 30-и е благоприятен за строителни и ремонтни дейности, за преместване в нов дом или на нова работна позиция. На 31-ви внимавайте в играта на чувствата, не закъснявайте тази вечер и не си позволявайте изневери.
Козирог 22 декември – 20 януари
За вас се очертава тежък и рисков уикенд, в който може да влезете в преразход на сили, енергия и пари и да се изпокарате с роднини. До понеделник на обед се движете на пръсти. В събота родените около 10 октомври може да изживеят стресови моменти и да попаднат в неприятни положения. В неделя не планирайте среща с хора, с които винаги влизате в конфликти и разправии. 28-и ви дава предимства при кандидатстване за работа и уреждане на имотни сделки. Дава се и прошка, подновяват се стопирани в миналото отношения и контакти. На 29-и пипайте с кадифени ръкавици и не провокирайте околните. Не се предоверявайте, проверявайте всичко по различни канали и начини. Не се опитвайте да доказвате на никого нищо. 30 и 31-и отварят нови посоки в работата и бизнеса. Да обед на петъчния ден се движете активно и се опитайте да постигнете това, което по право и закон ви се полага. На 31-и станете рано и действайте по задачите. Каквото уредите до обед ще ви осигури стабилност, пари и предимства. Енергията ви се активизира, не се самоограничавайте, а дайте всичко от себе си в посока на големите си амбиции.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Чудесен уикенд с посещения и приятни моменти с близки и приятели. Уговаряте важни за вас мероприятия и правите изгодна сделка. Някой готви заминаване в чужбина. В следващите три дни ще се печете на бавен огън, ще работите извънредно, ще се натоварите с проблемите на родители и деца. Плановете ви се променят. На 27-и навлизате в провокативен период. Тази вечер Луната от Скорпион и Уран от Телец са в нехармонични аспекти спрямо Слънцето на родените около 1 февруари. Внимавайте в интимните връзки. На 28-и, въпреки че е трудно да се признаят прегрешения и грешки, ще ви се наложи, ако искате за запазите мира в отношенията. На 29-и обирате негативите от поведението си в миналите дни. Може да попаднете в доброволна или принудителна изолация. 30 и 31-и обаче идват с покани и шансове да се постигнат високи цели и позиции. Сега е моментът да направите първа копка на нов терен, да се преместите на ново място. Енергията ви блика и търси поле за изява. Може да се натоварите повече физически. Ще намерите лек за стара болежка. Контролирайте се във всеки момент.
Риби 20 февруари – 20 март
В събота правите връзка с нужните за работата и личния ви живот хора. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате в подбора. Пътувайте на 26-и, но към места и хора, които няма да ви напрегнат и дотежат. 27-и започва с конфликт, но до обед и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваш интерес. Ден на стиковки и сближаване, което ще ви осигури нужната сила. Уредете имотен спор. 28-и е един от силните ви и успешни дни за месеца. Ледовете в отношенията се топят. Намирате на кого да се опрете и решавате важен семеен проблем. На следващия ден е важно да приключите с обещаната поръчка и доставка, за да не попречите на някой друг да си върши работата. Родените в първата декада ще усетят първи някои липси и негативни промени. 30 и 31-и са рискови дни. Всичко, което си спестите като усилие, вложение и средства ще провали нещата и така проектите ви ще излязат много по-скъпи. Не се претоварвайте, грижете се за близките и тази вечер се приберете с подарък. Планирайте за утре участие в благотворителни проекти и изяви. /монитор

Публикувана на
25 Юли 2020 година