Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи тази събота

Видяна: 23302 пъти

ОВЕН
Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните. Не влизайте в противоречия и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Отделете от времето и от парите си за нуждите на тези, които обичате. Напрежението непрекъснато ще нараства и тази вечер трудно ще сдържате желанието за намеси в живота на другите.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
ТЕЛЕЦ
Днес се очертават пътувания, размяна на гостувания с приятни преживявания и срещи. До вечерта правите и връзка с чужбина, уговаряте бъдещи посещения или сделки. Днес и утре се движите на гребена на вълната, но след това реалността ще ви потопи в грижи. Използвайте всеки момент за приятни и творчески занимания. Тази вечер и любовта ви е уредила среща.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
БЛИЗНАЦИ
Днешният ден разширява територията ви на влияние и дава възможност да се срещнете с подходящите хора, да преговаряте и спорите, да осъществите нови съюзи. Не пренебрегвайте покани за гостувания. До обед диетите са противопоказни във всякакъв смисъл. Не се самоограничавайте и във връзките. В момента ви е нужно афиширане и привличане на последователи.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
РАК
Натрупаното през седмицата напрежение ще ескалира в семейни конфликти. Намерете си уютно местенце далече от светския шум или от хората, които очаквате да ви провокират. Ако в този уикенд заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Денят носи планирани и непланирани раздели по двата бряга на реката от възможности. Ситуацията налага нови правила в отношенията и поведението.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ЛЪВ
Днес правите връзки с приятели и покровители от страната и чужбина. Един готви заминаване, а друг завръщане. Може и да не е на бял кон, но работата ви ще потръгне, ще получите желаните оферти и ще се напаснете на изискванията на момента. Ден на откровение и в любовните връзки. Вечерта ще почувствате силно къде точно ви е мястото и кой в действителност ви обича и цени.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
ДЕВА
Ден за публични изяви и социални контакти. Чакайте изгодни предложения в личен и делови план. Всяка среща е от значение. Контакти с близки и приятели от чужбина ще променят плановете ви за пътувания или учене. Ще получите подкрепа в труден момент и от непознати. Старайте се да водите принципна политика и като кажете нещо, не се отмятайте после. Не е ден за диети и изолация.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ВЕЗНИ
Луната навлиза във Везни и до вечерта образува кармичен кръст с Марс и Меркурий. Разходите ви се увеличават. Едно пътуване е под въпрос, а и гостуванията, които се очертават ви идват в повече. Днес ще откриете истинския смисъл на една своя връзка, ще разберете кой и доколко държи на вас или само ви използва. Някой взима решение за заминаване в чужбина, а друг се връща.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
СКОРПИОН
Днес може да влезете в перспективна среда, да привлечете съмишленици и да започнете успешна връзка. Доверете се на предчувствията си, обадете се на тези, които непрекъснато са в ума ви. Може да се разреши неприятен спор и да се влезе в изгодни бизнес отношения с партньори от страната и от чужбина. Рекламирайте се, посетете публични изяви, изложби, търгове и разпродажби.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
СТРЕЛЕЦ
Действайте активно в днешния ден, когато е добре като пчеличка да обиколите всеки храст на личната ви амбиция и инициатива. Няма да останете излъгани в надежди и обещания. В живота ви се появява благодетел и нещо неприятно ще се разреши. Не се препоръчват диети и ограничения до обед. Доставете радост на близки и любими с посещения на приятни и релаксиращи места.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
КОЗИРОГ
Днес родените около 10 октомври може да изживеят стресови моменти и да попаднат в неприятни положения. Движете се внимателно, опипвайте почвата и при разговори не бъдете прекалено настойчиви и директни. В момента в хороскопа ви действат тежки аспекти. От нещо дребно може да се заформи скандал. Не товарете кръста и бъбреците. Разходите ви нарастват.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ВОДОЛЕЙ
Днес всяка среща и разговор са от значение. Отварят се възможности за внедряване в нова среда. Уговаряте взаимно изгодни сделки и мероприятия. Не се оплаквайте от живота си. В момента за вас съдбата е отредила по-добрите и изгодни варианти, независимо как ви изглежда ситуацията, в която се намирате. Търсят ви близки от чужбина. Ден на телепатичните контакти.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
РИБИ

До обед се разпростирате извън чергата си, позволявате си повече лукс в храната и връзките. Диетите са противопоказни. Следобед с някакво шесто чувство ще усетете на кого да се обадите и накъде да тръгнете, за да имате максимални удобства, изгоди и ползи. Символ на този ден е жерав излизащ от облак. Намирате решение и изход от кризата и постигате съгласие с близките.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
/монитор

Публикувана на
25 Юли 2020 година