Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Защо Валери Симеонов получава достъп до тв студия!?

Видяна: 24920 пъти

Защо Валери Симеонов получава достъп до телевизионни студия и защо казаното от него все още подлежи на медийно разпръскване? Според Симеонов, протестите са организирани от "лузъри", "ултраси" и студенти, прибрали се от Европа да си направят по едно селфи на площада, които нямат представа от това какво става в държавата.
Райко БОЙЧЕВ

Нямат протестиращите "искания на хартия", каквото и да значи това - колко пък трябва да е голяма и дълга тая хартия, че да събере думата "оставка" - може би поименно трябва да включи имената на хората от Министерски съвет, техните заместници и канцелария, за да изглежда представително за подреден човек като Симеонов. Той се оказа изключително аналитичен човек - профилът на протестиращите беше сегментиран нишово, внимателният му поглед прелетя през площада и видя всички на рентген. А най-фрапантното му изказване е за студентите, които живеят в чужбина - Симеонов всъщност отдавна ги е отписал като фактор, представата е по-скоро за неадекватни за кратко дошли си емигранти, които - малко в стил изказването на Борисов за дядото на бития студент - трябва да си живеят в Европата и да и да не се месят особено в това какво става във вътрешната ни политика.
Години наред вече се оказва, че ако има някакви протести, те неминуемо са обявени за фарс. Майките на деца с увреждания са "кресливи жени" и с "уж болни деца", в момента на площадите е пълно или с лузъри, или с нарциси, или с ултраси - много е интересно какви са онези хора, които са "в ред" и които ако Симеонов види на площада ще каже - ето това се казва протест.
Трябва да предположа - онези, които ще се съберат по площадите след време, когато партията му отдавна е минала в извънпарламентарните лузърски територии и Симеонов отчаяно се опитва да прикачи отпадналия си глас към някой протест, за да получи малко внимание. За финал - каненето му в студиа е страшно противопоказно - в нормална държава още след скандала на майките на деца с увреждания щеше да бъде изпратен в медийно затъмнение за предълъг и заслужен период. /Actualno.com, със съкращение

Публикувана на
24 Юли 2020 година