Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кое е важното този петък

Видяна: 22204 пъти

Овен
Организирайте важни срещи и делови контакти. Участвайте в светски изяви и спонсорски мероприятия. Може да получите ценна покана и предложение, които не са за изпускане. Бъдете себе си, не лъжете и търсете начин да влезете в нова среда. Днес не се пълнее, хапнете си на корем в приятна или делова компания. Ще получите изненадващи оферти и в любовта. Действайте.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Всичко предприето днес ще има успех, ще ви донесе ползи и печалби. Може да получите повишение и преназначение. Ще се обаждат потенциални спонсори и клиенти от висок ранг. Може да се окажете свързващото звено между двама и така да получите двустранни облаги. Дават ви се повече права и пълномощия. Днес не се пълнее, хапнете си колкото ви е сладко.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Денят е тежък за родените след 06.06. Водете принципна политика. Всяко отстъпление от личните ви цели и професионални обещания ще бъде санкционирано и използвано срещу вас. Срещите ви ще са неравностойни. На едно място сте в ролята на нежелания шеф, а на друго сте против шефа. Подбирайте връзките и думите си. Обърнете повече внимание на храната, днес не се пълнее.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на приятелски и роднински срещи, на участия в обществени мероприятия и конкурси. Ще си прекарате добре като публика или на сцената на живота. Поне едно ваше желание ще се изпълни. Днес не се пълнее независимо колко ще изядеш. Доставете си удоволствие на тялото и сетивата. Пътувайте, берете билки, намерете приятно и релаксиращо място. Бъдете с любимите си хора.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес и работата спори и веселието ще е на ниво. Правете това, към което нещо ви влече. Натоварете се физически и не се ограничавайте в храната. Днес колкото и да изядеш няма да напълнееш. Но джобовете и банковата ви сметка може да се напълнят след добре изигран ход. Привличате съюзници, спонсори и сътрудници за работата, с която смятате да се заемете.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Един от най-силните ви и успешни дни. Може да сключите изгодни договори и съюзи, да влезете в нова среда и да се запознаете с подходящите хора. Пътувайте, посетете обществени и приятелски мероприятия, постарайте се да блеснете в светлините на прожекторите и да привлечете вниманието на евентуални нови приятели и спонсори. Хапнете си сладко, днес не се пълнее.

5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден за представителни срещи, за участия в състезания, конкурси и светски прояви. Някъде ще ви посрещнат с овации, а другаде ще се окажете на второ място. Погледите ще са насочени към друг, но и за вашия влак ще има пътници. Приемайте случващото се с усмивка, радвайте се на това, което ви дава живота. Сгответе си любимото блюдо. Днес колкото и да изядеш няма да напълнееш.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес се обявяват намерения и се изпълняват обещания. Сега е момента да осъществите топла връзка с важни за бъдещето ви партньори, снабдители, доставчици и клиенти. Подписват се дълготрайни договори и се уреждат стари сметки. Защитете нечие достойнство и ще си спечелите покровител в бъдеще. Доверете се на инстинктите, правете това, което усещате, че е правилно.
4
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Луна, Венера и Нептун образуват кръст с рожденото Слънце на родените около 5-13 декември. Вероятно е да сложите кръст на стари връзки и да влезете в нови, които също ще ви поставят на кръста на изпитанията. Очертават се делови и представителни срещи, на които ще бъдете оглеждани и тествани по различни начини и причини. Не лъжете, ще се оплетете в интриги.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Един от най-силните ви и успешни дни. Осъществявате перспективни и печеливши връзки. Може да сключите изгодни договори и да преминете на по-добра професионална позиция. Водете принципна политика, свържете се с тези, с които имате еднакви цели, интереси и идеали. Ден на подадените ръце и на приетите оферти. Хапнете си без ограничения, днес не се пълнее.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден за светски прояви за участия в обществени и приятелски инициативи. Ще намерите търсеното съдействие и може да си стиснете ръцете след изгодна сделка. Водете принципна политика, не влизайте в непозволени води и спазвайте закона. С лекота привличате спонсори и може да блеснете в светлините на прожекторите. Не се ограничавайте в храната, днес не се пълнее.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес се налага да работите за чужда кауза и интереси, но ако битката бъде спечелена от вашите хора и вие ще извлечете ползи. В момента връзките ви се подлагат на проверка, на опън и натиск. Някои ще издържат, други ще останат безвъзвратно в миналото. Дано направите правилния избор. Сега е момента да защитите достойнството на приятелите и да покажете на чия страна сте. Ще е трудно.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
24 Юли 2020 година