Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише днес

Видяна: 22692 пъти

Овен
Не поемайте странични ангажименти, не работете в екип и не се свързвайте с нови партньори. Ден за самостоятелна работа, за действия на свой терен и със свои средства. Може де бъдете подложени на натиск и да попаднете под нечие влияние. Не се ангажирайте с никого, не подписвайте нови партньорски договори, не споделяйте личните си тайни и намерения.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
За родените след 7 май денят ще поднесе големи възможности и още по големи изкушения. Не се включвайте в съвместни инициативи и стойте далече от груповата отговорност, която може да се превърне в безотговорност. Не е изключено да плащате за грешките на другите. Следете децата изкъсо, разпределете домакинските задължения. Ден на рисково привличане и в любовта.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес и утре стъпвайте на пръсти, не споделяйте и не допускайте непознати до кухнята на личния си живот, работата и партньорските връзки. Не се препоръчват участия в събрания и конференции. Лесно може да бъдете употребени и зарибени. Родените в първата декада може да очакват болезнени удари под кръста. Стари приятели се обединяват против вас и работата ви.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
И ако вчера е било добре да се включите в съвмести инициативи и да обедините интересите си, то днес може да попаднете на фатално привличане и влияние. Затова не ходете на първа среща, не се включвайте в колективни инициативи и не подписвайте обвързващи за дълго договори. Не теглете и не давайте заеми. Прекарайте този ден в уединение и не взимайте прибързани решения.

5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Не влизайте в нова среда и не поемайте отговорност за група хора. Във всяка чета ще се появи предател. Ще си вкарате Троянски кон и с любовния избор. Не участвайте в съвместни инициативи. В момента е важно да си на шефска позиция, а не да ставаш част от колективни проекти и дейности, които незнайно кой управлява или финансира. Пазете се от обвързване в любовта
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се срещи и покани за съвместна дейност, в които ще има и някаква опасна уловка за вас. Не е добре да се обвързвате с никого за нищо. Днес не подписвайте партньорски договори, не давайте и не взимайте кредити. Всичко, което свършите сами и на свой терен ще донесе късмет и ползи, а това, с което се обвържете ще носи разходи и тревоги.

6
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден за анализ на минали и настоящи събития. Препоръчват се самостоятелни действия на свой терен и със свои средства. Вероятно е фатално привличане, което може да ви отклони от пътя. Не подписвайте колективни трудови договори. Днес всяка коза трябва да се държи за своя крак. Не давайте никому излишни пълномощия и не работете с посредници. Поемете си отговорността.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Навлизате в успешен период. Днес може да направите желани и удобни за друг собствените си намерения и амбиции. Ще получите подкрепата на колеги, съпартийци и спонсори. Зад гърба ви ще застанат съмишленици, чиято сила, енергия и пари може да използвате и за лични цели. Лесно може да влезете в нова среда и в нов екип и в бъдеще да доминирате в него. Печелите голяма аудитория.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес лесно може да попаднете под нечие влияние и въздействие. Не се препоръчва подписване на колективни трудови договори и работа в екип. Както е наблюдавано дори и група от рамбовци има пасивно женско поведение. Затова войниците ги строяват в рота, за да бъдат по лесно управлявани. Постарайте се да запазите личната си неприкосновеност. Не теглете и не давайте заеми.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес група хора ще работят във ваш интерес или ще ви издигнат за водач. Концентрирате силата на екипа в ръцете си. Отговорностите ви ще нараснат, но и екстрите ще са повече. Опрете се на близките, вземете в свои ръце семейния бизнес и си поемете отговорностите. Който иска да спечели в момента трябва да застане на водещи позиции, а не да се скатава и да работи под чуждо знаме.

5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес отговорностите се размиват, особено ако се работи в екип. Така и парите изчезват незнайно в чии джобове. Вървите към опасни връзки и привличане, от което трудно ще избягате и ще се измъкнете в последствие. Може да попаднете под магическо любовно очарование, но истинските чувства на другия ще са скрити зад маска. Съветът е с никого и за нищо да не се обвързвате.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес и утре Луната образува кръст с Венера от Близнаци и с Нептун от вашия знак. Предлагат ви се няколко възможности, но всичко, което изисква обвързване с колективни договори ще ви донесе само неприятности. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не взимайте прибързани решения. Намерете тихо и уединено място, обмислете всичко на спокойствие.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
23 Юли 2020 година