Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 ретро бански, модерни през лято 2020

Видяна: 170360 пъти

Новото модерно при банските за 2020 е всъщност добре познато. Ето кои са ретро моделите бански костюми, с които ще блеснете на плажа това лято.
Бански на каре

Карето периодично отново навлиза в модните тенденции, а тази година на мода са карираните бански костюми. Може да изберете между ситно каре и бански от две части за по-кокетна визия. Или пък заложете на цял бански с едро каре, за да се забелязвате наистина отдалече. При всички положения, каквото и каре да изберете за банския си костюм, ще бъдете в крачка с модните тенденции за това лято.
Тай Дай бански
Тай дай е начин на боядисване на тъкани в няколко цвята чрез връзване и увиване на тъканите, при което се получават ефектни шарки. А банските в стил тай дай са голям хит за лято 2020.
Бански с набори
Банските с набори определено имат ретро излъчване, съчетано с удобство, което е хит за това лято. Те прилепват идеално по тялото ви и са чудесни за дами с по-малък бюст, тъй като създават 3D илюзия за по-обемни гърди. Хубавото на банските с набори е, че няма нужда от подплънки и в същото време не прозират.
Бански с висока талия
Банските с висока талия са чудесно решение за дами с по-пищни форми. Или ако имате да скривате различни белези и несъвършенства в областта на корема. Банските с висока талия имат секси ретро излъчване и прекрасно оформят талията ви. И са идеално решение, ако се чудите дали да изберете бански от две части или цял бански.
Бански на цветя
Флоралните мотиви са винаги на мода. Изглеждат свежо, закачливо, романтично и пасват на всякакъв модел бански костюм, както и на всяка фигура и възраст. Ето защо не се колебайте да изберете именно бански на цветя за лято 2020.
розали

Публикувана на
22 Юли 2020 година