Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои двойки ще се разделят след края на коронавируса

Видяна: 39960 пъти

Пандемията може да се окаже най-големият тест за връзките и не е случайно, че се очаква ръст както на бебетата, така и на разводите и разделите. Според звездите, разгадани от Bustle.com, има три двойки зодии, за които е много вероятно краят на пандемията да дойде с край на отношенията. Ето кои са те:

Овен и Риби
Овенът има нужда от много пространство, за да се чувства добре. Именно по тази причина, твърде дългото време, прекарано с партньор, може да се приеме от представителите на зодията като ограничаване и дори като задушаване. Логично, целта им в един момент ще бъде да се „освободят“ от това ограничение и е много вероятно да прекратят връзката си с представител на зодия Риби. Те, от друга страна, като безнадеждни романтици, ще искат да използват времето, с което разполагат, за да се отдадат на 100% на своя партньор.
Дева и Везни
Девата, управлявана от Меркурий, се характеризира с критична и аналитична натура. Те винаги премислят добре къде са и с кого са. За разлика от Везните, представителите на зодия Дева са много директни и откровени, а това е нещо, което може да доведе до много спорове и да остави партньора обиден. Везните се колебаят във вземането на решения, често сменят мнението си и това не се нрави на Девите, което може да доведе до разрив в отношенията дори и за най-малкото битово нещо.
Скорпион и Водолей
Плутон, планетата на Скорпиона, ги прави вярващи в максимата, че или даваш всичко, или нищо. Именно това е и подходът им към връзките и отношенията с партньора. За Скорпиона повече време, прекарано с половинката, е страхотно, защото ще разкрият емоционалността си и същевременно ще дадат поле за изява на своята сексуалност. Водолеите, от друга страна, са много самостоятелни и имат навика често да крият чувствата си за себе си, което доста може да напрегне Скорпиона и да създаде напрежение в отношенията им, което със сигурност след пандемия може да доведе до раздяла.

Публикувана на
22 Юли 2020 година