Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим тази сряда

Видяна: 30195 пъти

Овен
От тази сутрин Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Активизирайте се максимално. Днес пасивният човек ще претърпи загуби и поражения, а този който си гони интереса ще обере плодовете на труда си. Не оставайте енергията ви да се скапе в тялото и да ви разболее. Стартирайте нова програма, пътувайте, започнете ремонти и преустройства на всички важни нива.

5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
За днес не се препоръчва да оставаш пасивен наблюдател, но и прекалената активност и намеса в делата на другите ще ви докара куп неприятности на главата. Бъдете пределно дипломатични и тактични. Не правете забележки и не критикувайте никого, особено ако усещете, че и вие имате вина. Разгърнете личния си потенциал в активна работа, но без големи физически натоварвания.

4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Активен и творчески ден. Ще сбъркате, ако останете пасивни, ще дадете възможност на конкуренцията да ви измести от мястото, което по право и заслуги ви се полага. Кандидатствайте за нова работа, независимо какви шансове имате. Може да се окажете търсения човек, независимо какво знаете или умеете. Повярвайте си и съдбата ще ви помогне. Утре трудно ще стигнете до финала.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Не може да си позволите пасивност, изчакване и протакане дори и на неприятните разговори. Не показвайте пасивност и нерешителност, особено в работата и в партньорските връзки, ако не искате някой да ви измести от позицията ви. Дайте възможност на натрупаната в тялото ви енергия да се излее навън в работа и творчество, в обич и прояви на състрадание. Работете в екип.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес в 08ч.36 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Лъв. Активизирайте се максимално и до края на деня може да осъществите перспективни връзки и сделки. Не се отказвайте и от неприятни за вас съюзи. Оставете отворена вратичка и за любовта. Настройте се и на самозащита. В този ден във въздуха витае агресия. Ще се срещат на бойното финансово поле хора с изравнени сили.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
С навлизането на Слънцето в Лъв навлизате в сатурнова дупка. В този ден не се препоръчва да оставаш пасивен наблюдател на случващото се, но и да се намесваш в работата на другите ще е опасно. Не давайте непоискани съвети. Намерете работата и дейността, в която до вложите сили и таланти и да изразходвате насъбраната енергия. За утре не планирайте подписване на нови договори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес е време да застанеш на старта, да направиш първия си ход след добре обмислена и подредена сделка. Използвайте максимално дадените ви възможности, права и пълномощия. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Открехва се вратата, през която вече може да минете и да постигнете нещо желано. Натоварете се и физически, не се отказвайте от тренировки.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Не проявявайте излишна активност, не навлизайте в чужда територия и не влизайте в пререкания с шефовете. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, но моментът още не е настъпил. Може да ви ограничат пълномощията и да попаднете в полето на чужди битки. Днес третият ще се окаже излишен и това може да сте вие.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Не се бавете, а действайте в посока на най-важната си амбиция и цел. Днес пасивният човек ще остане излъган и ще даде възможност на конкуренцията да заеме мястото, което някой пази за него. Енергията ви търси поле за изява. Умът се е спрял на избор и комбинация, които ще донесат късмет, пари и перспектива за развитие в бъдеще. Остава да направите решителната крачка напред.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
От днес Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Ще отпадне поне един враг и конкурент. Ще постигнете напредък в дейности и лични връзки и може да получите изгодни бизнес оферти. Добре е да подпишете нов договор и да се насочите към нови полета на дейност. Не сдържайте енергията в себе си, за да не се разболеете. Сега е момента да дадете ход на подготвените проекти и начинания.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ще бъде трудно да останете пасивни, но всяка работа, която започнете ще ви вкара в зависимости и в неравностойни договорни отношения. От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Може да се сменят шефове, което ще означава повече работа за вас или по-голяма отговорност. Изберете соловата работа, не планирайте и за утре подписване на колективни трудови договори.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ако до момента сте планирали и мечтали вече е време да претворите в реалността тези свои мечтания. Настройте се на самозащита. Във въздуха витае агресия, която ще действа негативно на импулсите ви за работа. Но ако останете пасивни някой ще заеме вашето място или ще затвори пътя, по който вървите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
22 Юли 2020 година