Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какъв ден ще е този вторник

Видяна: 23790 пъти

Овен
Денят е дълбоко интуитивeн. Доверете се на вътрешното си усещане, планирайте, но нищо важно не започвайте. Може да получите ценна информация, която ще промени плановете ви за утре и ще ви помогне да направите печеливш ход в бизнеса. Ако почувствате някакво привличане или апетит тръгнете в тази посока. По странен начин ще разберете кое е полезно или вредно за вас.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес сте в трудна позиция. Не участвайте в екстремни спортове и дейности. Програмата ви ще се обърка. Сутринта получавате усещане от къде ще дойдат проблемите, но не му обръщате внимание. После се сещате, но вече е късно. Внимавайте с храната, не яжте диворастящи гъби и не правете това, за което имате някакво неприятно усещане. Контролирайте апетита на всички нива.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Символ на деня е ненаситната уста. Подбирайте внимателно храната си и мястото, където ще се съберете с приятели. Ако нещо ви е неприятно не го правете, не го яжте и не го купувайте. Но всичко, към което изпитате привличане и афинитет е точно това, от което имате нужда. Доверете се на избора на тялото и душата. Този път умът е на заден план.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
След вчерашният ден на противопоставяне и 4-и звездни опозиции днес ще се събудите с ясното съзнание и чувство накъде, към кого и какво да вървите. Интуицията ще ви даде насоките, които разумът отказва да посочи. Доверете се на вътрешното си усещане за хора и ситуации и няма да сбъркате. Едно приятно или неприятно чувство ще дефинира и разделя полезното от вредното.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Доверете се на шестото си чувство. Тялото ви подава важни сигнали. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите готвачите. Позволете на инстинктите да ви водят. Днес правилната посока е тази, която ще изберете със сърцето и душата. Ако послушате разума може да загубите ценни приятелства и връзки. Днес лесно се отделя бобът от лещата и приятелите от враговете.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ще почувствате и усетите ясно каква диета да спазвате, към какви храни да се насочите, за да избегнете здравословните проблеми и напълняването. Инстинктите няма да ви излъжат и в чувствата. Тръгнете към това или към всичко, което неустоимо ви привлича и се дистанцирайте от нещата и хората, които ви настройват негативно и подозрително. Увеличете самоконтрола.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на устата, на лакомията, на желанието да вземеш, да манипулираш и да употребиш. Ще влезете в подобни роли, но и вас ще се опитват да преметнат и поставят в невъзможна ситуация на избор. Просто не правете никакъв избор. Не яжте храни, които ви настройват неприятно, дори и да обидите домакините. Не обвинявайте никого и бъдете пределно внимателни в игрите на живота.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Не тръгвайте на път рано сутринта, особено ако сте взели решението под въздействие на афект, прибързано и недомислено. Сутринта ще се събудите с усещането за правилната и грешната посока, за точният или губещият избор, който може да направите. Проблемът е, че ще пренебрегнете съветите на интуицията и ще сбъркате. Очертават се и здравословни проблеми, щадете сърцето.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Навлизате в двудневен силен и успешен период, в който може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Днес се събуждате с ясното съзнание за това, кое и какво е полезно или вредно за вас и коя е наистина правилната посока, която трябва да изберете. Действайте по усет, дайте воля на интуицията и до вечерта ще се похвалите със заслужена победа и придобивка.

5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Събуждате се с усещането къде бъркате и към какво да се насочите. Днес е добре да се доверите на интуицията, а не на разумната преценка. И другите ще действат по вътрешно убеждение. Простете си грешките от миналите дни. Бъдете само с тези хора, които усещате близки. Яжте само тази храна, която ви привлича. Откажете всичко, което ви настройва неприятно и потискащо.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Денят започва стресово за родените до 1 февруари. Променят се планове за пътуване, нещо се губи, а друго се намира, но и в двата случая ще бъдете затруднени и раздвоени в избора и в преценката. Ако започнете да правите нещо несъзнателно това ще е правилната посока. Ще ви въздействат шефове и подчинени. Може да избухнете, ако ви притиснат от две страни.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на интуитивни прозрения за правилния избор на посока и цел. Доверете се на интуицията, идете където усещате, че ви е мястото и бъдете с тези, към които изпитвате привличане и симпатия. Днес и храната се избира по каприз и чувство. Ако нещо ви се дояде непременно си го купете или сгответе.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
21 Юли 2020 година