Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 27999 пъти

Овен
По линията на нехармоничните ви Рак и Козирог днес ще има 4 опозиции и един съвпад на планети, което ще се отрази доста негативно на бизнеса, на живота и здравето ви. Стъпвайте на пръсти, не се противопоставяйте на хората, от които по някакъв начин зависите. Това новолуние в знака на Рака ще засегне по-болезнено родените след 10 април, но и другите ще се поизпотят.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Трудно ще се ориентирате във всяка ситуация. Може да изгубите контрол във важен момент. Започнатото в този ден ще тръгне накриво и ще се нуждае от корекция в бъдеще. Не е изключено да загубите пари и влияние. Изпадате от една класация още в следващите два дни. В живота и работата ви се появява нов шеф и разпоредител.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Останете където сте и не надигайте много глава. Денят носи рискове по всички линии на живота. Нещо дребно може да предизвика конфликти и скандали, които ще се разрастват и ще навредят повече от очакваното. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Не планирайте тежки физически натоварвания. И за любов силите няма да ви стигнат, не се напрягайте.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Ще се наложи да се откажете от някои свои желания и да подкрепите финансово и морално амбициите на тези, които обичате. За един това ще е ден на личния му триумф, а за вас остава задоволството, че сте дали личен принос в него. И независимо вашите заслуги светлините на прожекторите ще са насочени към друг.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
3
Здраве
Лъв
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние в знака на Рака. Това ще бъде най тъмният и рисков момент в сатурновата ви дупка. В този ден има четири опозиции на планети. Ще се намери кой да ви качи кръвното. Тези аспекти ще обтегнат до скъсване отношенията в личен и колегиален план. Ще се развалят съюзи, ще се прекратяват връзки и ще се поставят ултиматуми.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на тежко противопоставяне, което може и да не ви засегне, но със сигурност ще се отрази неблагоприятно на някои близки, колеги или приятели. Тъмнината на предстоящото новолуние привлича тъмни сенки, изпълва ни с опасения и тревоги. Бъдете особено внимателни във връзките. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Добре опечете и сварете храната си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Планетите в Рак и Козирог образуват 4 опозиции и един съвпад в днешния ден, а Марс от Овен е готов да се намеси с агресия в личните ви дела. Бъдете особено внимателни. Този ден ще ви донесе тежести и болки, които дълго няма да разрешите или да забравите. Очертават се здравословни и юридически проблеми. Както и да постъпиш ще се окажеш виновен или прецакан.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
3
Здраве
Скорпион
Днес ще успеете само ако заявите отговорно своята позиция и направите болезнен избор. В този ден има 4 опозиции на планети, а това ще ни настрои противопоставящо и неразбиращо. Съобразете се с мнението и исканията на най-близките си хора. Туширайте скандалите в зародиш и тази вечер не дразнете лъвовете, от които сте си позволили да зависите. Направете някои отстъпки.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
В деня преди точното новолуние доминират тъмни и агресивни сили. Не се препоръчват срещи с непознати. Отнасяйте се подозрително към всичко, което ви казват и предлагат. Предприетото в този ден може да тръгне накриво и да ви донесе загуби. Следете кръвното. Както и да постъпите ще сбъркате. Третият и печеливш вариант остава скрит до утре.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на 4-и тежки опозиции между планетите в Козирог и Рак. Ще влезете в тежки конфликти. Ще се действа от позиция на силата. Ще срещате видима и невидима агресия, ще попадате в капани на амбицията и страстта и може да развалите отношения градени с години. Не взимайте прибързани решения. Нищо важно и отговорно да не се предприема. Здравето е нестабилно.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
3
Здраве
Водолей
Заобикаля ни тъмнината на приближаващото новолуние. Нищо важно да не се предприема. Не участвайте в съмнителни инициативи, не се обвързвайте с дългове и обещания. Някой ще опита да ви зариби с личните си проекти. Ограничете контактите, бъдете отговорни в мисли и дела. Добре опечете и сварете храната си. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви въздействат.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Проблемите на другите дават възможност да излезете начело в битката за кокала. Може нищо да не предприемете, но още утре ще разберете, че ситуацията се е развила много добре за вас. Казано е, че когато двама се карат третият печели и този трети може да сте вие. Ще се доберете до важни средства и информации. Оставеното без контрол ще се падне на вас и ще ви свърши добра работа.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
20 Юли 2020 година