Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мистериозна смърт на красива ученичка

Видяна: 112560 пъти

Мистериозна смърт на 17-годишна ученичка потресе Плевен. Ася Христова е открита удавена в язовира, известен сред местните със зловещото име "Мъртвата долина". Тя изчезва няколко дни преди да бъде открита мъртва.

Вижда се с най-добрата си приятелка в центъра на града, дава й раницата си и казва, че ще се върне след час, но така и не се появява. Притеснена, приятелката й Александра започва да звъни на мобилния й телефон, но той е изключен. Накрая отива при родителите й, но те също не знаят къде е дъщеря им.
Същата вечер пускат в различни групи снимки на Ася с молба, ако някой я види, да им подаде информация.
Появяват се различни свидетелства, че е била забелязвана в циганската махала, но те така и не се потвърждават.
Вчера момичето е било открито удавено в язовира.
В социалните мрежи близки и приятели на Ася разпространяват версията, че е била отвлечена с цел да бъде принудена да проституира и след жесток побой е била удавена. Един от най-добрите приятели й, който пожела да остане анонимен от съображения за сигурност, разказа, че всички са започнали да я издирват в момента, в който разбрали, че е изчезнала. "Разбрахме, че е била държана затворена, искали са я да проституира, но е отказала. Тогава са я заплашвали, завели са я на "Мъртвата долина", там са я били и накрая са я хвърлили във водата", разкрива той.
От полицията в Плевен потвърдиха, че има открито в язовира тяло на момиче без следи от насилие, но отказват, засега, повече информация с мотивите, че се води разследване.
блиц

Публикувана на
13 Юли 2020 година