Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Станал баща на 89 г. милиардер иска още деца, не пиел виагра

Видяна: 25132 пъти

Бившият бос на Формула 1 Бърни Екълстоун скоро стана баща на 89 години и има вече четири деца, но е категоричен, че няма намерение да спира със създаването на наследници. Британецът планира още едно бебе в близките години с половинката си Фабиана, за да има с кого да си играе новороденият му син Ейс. Дори се надява да докара бройката на децата си до шест.
“Сега разполагам с повече свободно време и искам да го прекарам със сина си Ейс, докато той порасне. Но може би той трябва да има малко братче или сестра. В младите си години бях много по-зает да правя бизнес, отколкото да тичам след децата си", призна Екълстоун пред „Сън”.
"Сега ще бъде различно. Казах на Фабиана, че би било чудесно, ако успеем да докараме бройката на децата ми до общо шест. Чувствам се в отлична форма и нямам нужда от никакви специални стимуланти в леглото. Не използвам виагра, пия само витамин Д. Фабиана настоява за това”, добави британецът.
Екълстоун има и три дъщери, най-голямата от които е 65-годишната Дебора, а по-младите ѝ сестри са 36-годишната Тамара и 31-годишната Петра.блиц

Публикувана на
12 Юли 2020 година