Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Ще убият Борисов!“

Видяна: 26800 пъти

„Приятели, ще се опитат да убият Борисов. Мафията, създадена от БСП и ДПС 1992 г е още жива. Не могат да простят на Бойко , че докара 34 евролидери за интеграция на Балканите.“ Това написа във фейсбук депутатът Георги Марков.
„Червеният президент иска да ни върне 75 години назад и с държавен преврат да установи комунистическа селяндурска диктатура.“, добави той.
"Постъпката на Радев е безпрецедентно нахалство и тежко нарушение на българската Конституция. Да наречеш правителството мафиотско и да подстрекаваш към пуч и да говориш за преврат…" Това каза Марков в извънредното студио на Канал 3.
"Кого ще изпратиш ти, бе Радев, в Брюксел за милиардите? Борисов трябва да каже, че се готви метеж под влиянието на президента, нападаха невинни хора на протеста. Кой си ти бе? Ти си е един президент на БСП. Сега ли ще правим избори, по време на чумата? Кой политик ще отиде в Европа, ако сега Борисов подаде оставка? Държавен глава излиза с юмрук да плаши главния прокурор?!", възмути се депутатът от ГЕРБ.

Публикувана на
11 Юли 2020 година