Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои тази сряда ще е хубав ден

Видяна: 22021 пъти

Овен
Ден на неочаквани съобщения и предложения, на покани от потенциални партньори и на срещи, за които ще почерпите в бъдеще. Добре проучете и претеглете всичко. Не давайте окончателен отговор. Постъпете дипломатично, поискайте време за размисъл и стартирайте новите начинания след 12 юли, когато Меркурий ще тръгне в директна посока. Печели този, който може да се контролира.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на прекалявания. Нарушавате уговорките с един, за да бъдете с друг или да започнете странична дейност. Идват предложения, които добре трябва да се проверяват и премислят. Почти в края на работното време ще получите по-добрите и изгодни варианти и ще уредите нужните документи. За утре насрочете разговорите и с двете страни, между които предстои да направите избор.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ще получите предложение, ще намерите начин да излезете от зациклено положение и да привлечете качествени съюзници. Изискването в този ден е да си знаете цената и мярката, да си давате сметка докъде може да стигнете и какво бихте загубили, когато ви предлагат да получите едни или други екстри. Днес може да се продадете скъпо или евтино в зависимост от личната ви далновидност.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Чакайте добри вести. Тръгва стопиран в миналото проект, получавате документи и разрешителни или подновявате старите си договори при по-изгодни условия. Вечерта някой ще почерпи за дълго чаканите придобивки. Контролирайте се, не изпадайте в еуфория или униние, независимо какво се случва. Утрешният ден ще донесе крайните решения и ще изчисти отношенията от негативизма.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес лесно сваляте защити и задръжки, а това ще ви изиграе лоша шега. Може да се действа разкрепостено, но не бива да се губи чувството за мярка в нито един момент. Всяко отиване в крайности ще ви навреди. Внимавайте с алкохолните злоупотреби. Бъдете в час и контролирайте всяка ситуация, в която попадате. Вечерта ще получите подаръци от съдбата.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на неконтролируемите енергии. Започвате успешно и със замах, но до обед ще бъдете притиснати до стената на подчинителното сътрудничество. Родените в първата декада навлизат и в рисков за личните си връзки период. Тази вечер и утре Луна и Венера ще сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Някъде може да се стигне до изневери и раздели.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Денят е добър за нови инициативи стига предварително да сте направили някои уговорки, да сте уточнили позиции, отговорности и заплащане. Не се захващайте за нови дейности и бизнес начинания до 12 юли докато Меркурий върви ретроградно. Днес е важно да не ви напуска чувството за отговорности и мярка. Гонете си целта, но без да си подбивате цената и авторитета.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес му отпускате края и правите рискови ходове, с които давате храна на конкуренцията. Не правете крайни изказвания и не давайте препоръки. Много е важно докъде ще стигнеш и къде ще спреш. Дано си знаете цената и мярката. Не си превишавайте правата и пълномощията. Важното уредете в края на работното време. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Активен и творчески ден. Някой ще получи вести, за които ще почерпи. Подновяват се договори, получават се назначения и дългоочаквани решения. Вадите документи осигуряващи ви права или възможност за преход в нова среда. Лесно ще вземете изпит, връщат ви нещо дължимо. Каквото и да се случи важното е да контролирате емоциите и да не отивате в крайности. Внимавайте с алкохола.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ще получите вест, която отваря нови посоки и възможности. Един ще почерпи, друг ще въздъхне облекчено, но каквото и да се случи ще отприщи низ от събития даващи ви възможност да напреднете в работата, да уредите спорни отношения и да привлечете съюзници. На път сте към важна стъпка, сделка и договор, които е добре да се сключат след 12-и, защото на 11-и ви чакат неприятни разкрития.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Един от най-силните ви и успешни дни. Ще получите изгодни предложения и поръчки, ще бъдете приети в места с ограничен достъп, а трудът ви ще бъде оценен високо. Търсете нова или допълнителна работа. Не се отказвайте от изгодните оферти. На път сте да получите и уредите важни документи за учене и работа в чужбина. Ще ви се предложи нещо чакано дълго.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Денят отваря нова страница в любовните отношения, в работата и в партньорските връзки. Там, където търсите любов, ще намерите работа и обратното. Чакайте важни новини, а вечерта сте на точното място с точните хора. Луната навлиза във вашия знак и стимулира интуитивните възприятия. Лягате си влюбени, но сутринта с една непремерена дума и жест магията може да се развали.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
08 Юли 2020 година