Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Софиянец се гръмна заради изоставила го проститутка

Видяна: 11102 пъти

39-годишният Пламен Теменужков Кирилов от София алармира по тел. 112 ченгетата на Слънчев бряг в ранните сутрешни часове, че смята да сложи демонстративно край на живота си. Той бе паркирал таксито си пред магазин „Магнит“ в центъра на курорта. Обаждането било в 7:00 ч. При пристигането на първата патрулка е напуснал шофьорската седалка с пистолет в ръка и е седнал отзад. Гръмнал се е веднага в главата.
Установено е, че пистолетът е преправен от газов в боен. Той е стар познайник на органите на МВР. От години лятно време държал проститутки на територията на Слънчев бряг. Пристигнал за настоящия сезон вчера и се настанил в евтина квартира в Равда. Бил в окаяно финансово състояние. Формално се цанил за таксиметров шофьор на бургаска автомобилна компания. Именно с такива автомобили из курортите разнасят проститутки и се правят доставки на специфични стоки по нощните заведения.
По първоначални данни самоубийството е било заради несподелена любов към 28-годишната Сюлея Сюлейманова. Тя имала 3-годишно момиченце от него, което обаче и досега не било припознато.
Сюлея и нейна приятелка са били настанени от близо седмица в сграда „Перла“, на чийто партерен етаж е магазин „Магнит“.Пламен е имал среща с двете жени, при която е възникнал бурен скандал. Темата обаче не била любовна разлъка, а бизнес. От доста време Пламен бил техен сводник на територията на Южното Черноморие и ги предлагал на клиенти. Двете жрици решили да се освободят от сводника си. Те си направили самостоятелни профили в сайтове за секс услуги.
Сюлея, например, струва 100 лева за час – така е обявила в сайта „Адам и Ева“. Слоганът й е: „За искащи и можещи“. Тя предлага „стандартен секс“ и разновидности на BDSM – това е абревиатура на садо-мазо техники: „връзване, доминация, садизъм, мазохизъм“. За тази услуга цената е най-висока. За „френска с кондом“ и „масаж с освобождаване“ сумите са по-ниски.
Това докарало Пламен до нервен срив, затова си теглил и куршума. Преди време имал подобен инцидент с бивша приятелка - също проститутка. И тогава насочил газов пистолет и стрелял по нея. блиц

Публикувана на
08 Юли 2020 година