Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Побеснял от ревност удуши омъжената си любовница и я хвърли от 7-ия етаж

Видяна: 179560 пъти

След като удушил 49-годишната си приятелка, сливналията Тончо хвърлил тялото й от 7-ия етаж на апартамента си. Сигнал е получен около 22 часа в събота. Изпратеният на място патрул открил жертвата до блок 22 в сливенския кв. "Дружба". В това време убиецът й заключил входната врата и започнал да почиства следите. Отказал да отвори. Наложило се да разбият вратата. На място пристигнал психолог, тъй като заплашвал, че ще сложи край на живота си.

По-късно, когато бил отведен в ареста, направил пълни самопризнания. Любовницата му била от Търговищко. Имала си семейство. На фаталната дата му гостувала. Скарали се. Той се ядосал, когато му заявила, че има намерение отново да замине на гурбет в чужбина. Изпитал дива ревност. И я удушил. Обяснил в полицията, че не помнел как е станало всичко - как я убил и хвърлил през балкона.
Съседи на Тончо разказват, че доста по-възрастният мъж се е запознал с жертвата, която имала семейство в родния си град, докато работели в Гърция. Между двамата припламнала любовна искра и започнали често да се виждат. Взаимоотношенията им станали особено близки и дори тръгнали разговори тя да се разведе и да сключат брак. През последните месеци обаче жената си събрала багажа и се върнала при своите. Това вероятно го е озлобило.
При разпита споделил, че не можел да си представи живота си в бъдеще без нея и отказът да се разведе го довел до лудост. Не си спомнял как точно са се сборили, усетил само, че в един миг тялото й "омекнало" в ръцете му. Хвърлил я през прозореца в състояние на амок.
блиц

Публикувана на
08 Юли 2020 година