Новина от категория България
Архив на публикациите

Човек на Корнелия усети накъде духа вятъра

Видяна: 13969 пъти

Един от най-лоялните сподвижници на Корнелия Нинова и нейна вярна подкрепа за следващ мандат начело на БСП - депутатът Крум Зарков е започнал завой срещу нея. Шокираща снимка как журналистическият син е прегърнал без задръжки опонентите на началничката си - Кирил Добрев и Калоян Паргов, изтекла през уикенда, е вбесила Нинова.
Тя била ядосана за това, че явно Зарков играе "двойна" игра и не е съвсем честен в комплиментите, които ръси към някогашната синя активистка, за да я уверява, че и вторият й мандат като шефка на левицата е в кърпа вързан.
Всъщност запознати са на мнение, че младият член на тясното партийно ръководство е започнал да усеща "накъде духа вятърът" още миналата седмица и напълно е затвърдил мнението си, че прекият избор на лидер на БСП през септември може да пренареди пъзела в партията с младежката конференция миналата събота.
Оказва се, че един от петимата делегати, излъчени от комсомолците за конгреса, е събрал рекордно много гласове и това е изпъденият незаконно от апарата на "Позитано" 20 младеж Атанас Атанасов в началото на месец май. Присъствали на младежката сбирка твърдят, че Зарков също комуникирал с него и заявил подкрепа за неговите идеи. А по-късно се и снимал с Добрев и Паргов, за да докаже, че е готов да работи в тандем с тях и не е пристанал до гроб на Нинова.
лупа

Публикувана на
08 Юли 2020 година