Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Чичката Георги Христов се подигра с ритонката и мъжа й

Видяна: 21899 пъти

Георги Христов се оказа в епицентъра на жесток скандал. По време на връчването на годишните музикални награди на БГ радио певецът не спираше да поства коментари в личната си страница във фейсбук.
Кулминацията беше, когато на сцената стъпиха Катя и Здравко от "Ритон". Дуетът получи наградата за цялостно творчество. Двамата бяха обявени за БГ вдъхновители от журито. Много по-интересно беше това, за което ги обяви техният дългогодишен приятел Георги Христов.
„Ааа и Бидон да се научат да пеят! Вярно поне!”,беше коментарът на певеца непосредствено, след като на сцената прозвуча новата им песен „Счупеното носи щастие”.
Какво точно е провокирало злостният коментар не стана ясно. Мнозина предполагат, че Христов е писал под въздействието на алкохола. Други – че тотално е отсвирил какво и защо мислят хората за него, пише show.bg.
Факт е обаче, че рано на другата сутрин всички компрометиращи писания в социалната мрежа бяха заличени. Дали Георги е дошъл на себе си, или е бил посъветван да изтрие писанията си, не става ясно. 
Ще припомним, че по време на участието си в „Биг Брадър” дуетът разказа как и колко Жоро обича да пийва. И че когато прекали редовно звъни по телефона, за да обижда Катя.лупа

Публикувана на
07 Юли 2020 година