Новина от категория България
Архив на публикациите

Отхвърлен Ромео се самоуби

Видяна: 24920 пъти

Отхвърленият Ромео, който се самоуби тази сутрин в Слънчев бряг, е 39-годишният Пламен Кирилов от София, информира "Флагман". Рано тази сутрин криминално проявеният мъж се гръмна в слепоочието след скандал с любимата си – 28-годишната Сюлея.
Очевидци съобщават, че именно Пламен е шофирал таксито. Около 7 часа тази сутрин той се обадил на тел. 112 и подал сигнал, че ще се самоубие пред магазин „Магнит“ и в момента, в който пристигнали полицаите, той дръпнал спусъка на задната седалка в колата си. Полицаите установили, че Пламен и бившата му приятелка имали неуредени любовни взаимоотношения. Двамата имали 3-годишно неприпознато от бащата дете.
Преди около седмица Сюлея дошла в Слънчев бряг заедно с приятелка, за да работи. Двете отседнали в сграда „Перла“. Вчера, воден от разбитото си сърце, Пламен последвал Сюлея, настанил се в квартира в Равда и отишъл да говори с нея. След пореден скандал обаче нервите му не издържали и за да я накаже, той се качил в такси и се прострелял в слепоочието с преправен газов пистолет. Тялото му е откарано за аутопсия, по случая е образувано досъдебно производство. /блиц

Публикувана на
07 Юли 2020 година