Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кой е най-добрият град

Видяна: 18178 пъти

Смятате, че все още не сте намерили своето място, където да бъдете щастливи и в мир със себе си? Това е защото не сте прочели следващите редове... Вижте най-подходящите градове за живеене за всяка една от зодиите!

Овен
Овните са създадени за активен и изпълнен с приключения живот. Градът, който всекидневно ще им дава нужната доза адреналин и авантюри е Лас Вегас.
Телец
Телците харесват чувството да бъдат финансово независими, свободни и да живеят луксозно. Градът, който е най-подходящ за тях е Лос Анджелис – „Градът на ангелите”.
Близнаци
Тези представителите на зодиака обичат промените. Потребността им от нови изживявания инепрестанното им любопитство могат да бъдат задоволени единствено в Ню Йорк.
Рак
Невероятната природа на раците, които обичат да бъдат различни от всички останали и никога да не се сливат с тълпата, ще ги отведе някой ден в Париж.
Лъв
Лъвовете обичат топлото време, плажовете и спокойната атмосфера. Техният град за живеене е точно Барселона.
Дева
Девита са най-подреденият представител на зодиака – при тях всичко е рутина и дисциплина. Затова, ако живеят в различен град от Берлин, никога няма да се чувстват като у дома си.
Везни
Везните не обичат шума на големите градове. Вместо това предпочитат спокойни местенца. Като имаме предвид и тяхната нежна натура, Венеция би бил чудесното място за живеене за тях.
Скорпион
Силният и решителен характер на борбената зодия скорпион все някога ще ги отведе на тяхното място - във ветровия Чикаго.
Стрелец
Авантюристи по натура, стрелците биха се чувствали най-удобно пътувайки и сменяйки местата за живеене. И все пак най-добрият град за живеене за тях е Рим, където ще се радват на взаимодействието на античното и съвременното.
Козирог
Козирозите се нуждаят от град, който е пълен с музеи, театри и културни забележителности, където жадната им за изкуство душа да може дълго да се наслаждава. Техният град за живеене е Солт Лейк Сити.
Водолей
Водолеите са свикнали и дори не се чувстват себе си, ако не живеят на бързи обороти. Бързото темпо на живот ги предизвиква да дадат най-доброто от себе си, затова съвърпеният град за тях е Хонг Конг.
Риби
Артистичните, симпатично разсеяни и идеалистични риби не понасят живота в големия град. Перфектното място за живеене за тях би била романтична Флоренция. /монитор

Публикувана на
06 Юли 2020 година