Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5-те най-модерни принта това лято

Видяна: 198160 пъти

От цветните животински мотиви до любимата лятна градина в гардероба, от нежните преливащи тонове до ретро точките, вижте кои са актуалните принтове за лято 2020.
1. Животински принт
Животинските принтове владеят изцяло модните тенденции. Затова не е изненада, че откриваме анималистичните мотиви в топ принт трендовете за лято 2020. Освен в чистия си и естествен вид обаче, забелязваме, че много дизайнери добавят цвят към тях и ги видоизменят. Цветните животински принтове са свежи и много интересни за летния ви гардероб.
2. Принт с преливащи цветове
Всевъзможни съчетания от преливащи цветове виждаме сред летните тенденции. Този принт има много разновидности - от омбре ефект, през акварело-подобни съчетания до абстрактни комбинации. Дрехите в преливащи цветове са нежни и закачливи, идеални за почитателите на многоцветния гардероб.
3. Флорални мотиви
Няма по-лятна тенденция от флоралните мотиви. Цветната градина в гардероба за лято 2020 е много разнообразна.
Може да видите както големи цветни щампи, така и по-дребни, които са с ретро излъчване.
Разновидност на флоралните мотиви за лято 2020 е тропическият принт. Той е много по-екзотичен и предизвикателен, но също толкова свеж.
4. Принт на точки
Друга закачлива и ретро тенденция при принтовете са точките. Принтът на точки се свързва с края на 50-те и началото на 60-те години и винаги ще носи в себе си излъчването на тези отминали времена. Принтът на точки най-често се среща при летните рокли и блузите, по-рядко при други дрехи или аксесоари. Бъдете внимателни, когато избирате с какво да го съчетавате, за да не стане визията претрупана.
5. Разнообразно каре
Ако харесвате принтовете, които са по-изтънчени, то със сигурност ще се зарадвате да чуете, че карето е актуално това лято. За разлика от други сезони обаче, не виждаме някоя негова разновидност да доминира над останалите. Модерни са както по-едрите карета в неутрални тонове, така и по-дребните цветни варианти./ розали

Публикувана на
04 Юли 2020 година