Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Какво ни очаква през юли

Видяна: 27560 пъти

През юли ние ще бъдем готови за нови начинания и смели решения в деловата сфера; ще започнем да обновяваме и обръщаме внимание на онези области, които са останали малко в застой; ще се появи потребност от усвояване на непознати професионални територии, от разширяване на пазарите за пласиране на своите стоки и услуги, от увеличаване на пълномощията.
Този месец ще донесе и нов емоционален опит, ние ще започнем по-добре да разбираме околните, макар че често пъти това ще става чрез спорове, конфликт на интереси, сблъсъци на мирогледи. Затова пък след това ще ни бъде по-лесно не само да общуваме и да се занимаваме със съвместни дейности, но и да градим дългосрочни планове, част от реализацията на които ще зависи именно от хората, с които ние тясно си взаимодействаме. В средата на месеца ни предстои решително да се справим с натрупаните битови и финансови дела, ще направим нещо за своето бъдеще, някъде и в нещо ще си създадем своеобразна "обезопасяваща възглавница". В края на юли мнозина ги очаква подем.
Неблагоприятните дни през месеца: 5, 13, 20, 27.
ОВЕН

На Овните през юли вероятно им предстои неведнъж да изпитат дълбоки и някакви не много свойствени обикновено за тях емоции. Това обаче ще им бъде от полза и с нещо доста ще им помогне в професионалната дейност и в общуването с околните. В деловата сфера като цяло ви очакват перспективни начинания, изгодни сделки и изключително сполучливи решения, не винаги разбираеми от другите хора. Не е изключено и ново делово партньорство или временно сътрудничество, което ще ви позволи да усвоите непознати дотогава територии, ще разшири и вашите личностни хоризонти, и кръга на вашето внимание. При това ви очакват някакви съвместни дейности с доста догматична личност, която със своите решения ще ви създаде проблеми, но ще ви освободи от нещо, което ви е омръзнало. В началото на месеца вероятно ще се сблъскате с битови проблеми поради това, че по-рано не сте обърнали дължимото внимание на нещо. В средата на юли някой ще ви накара да се върнете към спазването на предишни договорености. В края на месеца ви очаква приятна изненада или подарък.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 7, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 25, 31.
ТЕЛЕЦ

През юли Телците могат не съвсем по своя воля да започнат нещо ново, което ще напрегне психиката им, но ще бъде полезно за кариерата. Не е изключено някой да се възползва от някои уникални ваши качества, за да задвижи свой проект, а в замяна ще ви окаже важна услуга, например може да ви даде отлична препоръка пред хора, от които зависи (или които могат да повлияят) на вашето материално положение и получаването на по-висока длъжност от вас. Освен това, вероятно ще имате чести пътувания, при това както по работа, така и с развлекателен характер, благодарение на които ще постигнете много цели, включително и такива, които първоначално не сте си поставяли. И още, предстои ви да довършите нещо, на което сте посветили вече немалко време, и финалът ще ви отвори път към нещо ново, нещо важно. В началото на месеца е възможно да се сменят плановете и приоритетите, вие ще следвате своя усет и в някои случаи ще последвате някого от околните. В средата на юли ще направите нещо за свое удобство и безопасност, ще укрепите своя тил. В края на месеца не се поддавайте на вредни желания.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 15, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 21, 28.
БЛИЗНАЦИ

През юли Близнаците могат да започнат нов професионален проект, при това заради него ще тръгнат против мнението и желанията на някого от обкръжаващите го, най-вероятно - роднини. Не е изключено и доста своеобразно решение на някакви битови проблеми - вместо постъпателни и последователни действия просто ще "разсечете Гордиевия възел".
И още, през този месец към вас ще се върне много от онова, от което сте били принудени да се откажете поради някакви външни обстоятелства или заради човек, който по някакви причини има право да ви посочва как трябва да постъпвате - тяхната (неговата) власт над вас ще отслабне. Очакват ви и творчески успехи - вие успешно ще използвате някакъв емоционален опит. В началото на юли ще предприемете много импулсивни постъпки, но при това в някои ваши разсъждения ще се появи особена дълбочина, в нещо вие ще започнете да се ориентирате много по-добре. В средата на месеца си струва да се вслушате в прогнозите на човек, който притежава добра интуиция. В края на юли ви очаква някакво весело мероприятие; вероятно на работното място.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 12, 17, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 23, 30.
РАК

През юли Раците ще отделят повече внимание на някакви частни, битови ангажименти и лично творческо занимание, отколкото на работата. Не е изключено това да бъде свързано със старта на проект, който по някакви причини ви е неудобен, противоречи на вашите принципи или е прекалено бърз, стремителен за вас. Вероятно заради него ще изпитате дискомфорт, и затова ще се постараете максимално да се дистанцирате от него, оправдавайки се с други ангажименти и интереси. Затова пък през месеца ви предстои да постигнете главозамайващи успехи в сферата на самопознанието, в някакви дейности, свързани с подобряване качеството на живот и комфорт, в отношенията с близки хора и с онези, от които се учите на нещо.
В началото на юли ви предстои успешно да реализирате някаква своя стара идея. В средата на месеца нови планове, желания и някои обстоятелства ще определят вашата дейност и може би ще ви накарат да оставите работата си на втори план. В края на юли се очаква ярко мероприятие, с подаръци и развлечения, ще бъде шумно и весело.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 6, 16, 19, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 11, 21.
ЛЪВ

През юли Лъвовете най-вероятно активно ще развиват някакъв неотдавна започнат проект в професионалната сфера - той постепенно ще се изпълни с подробности, ще стане по-ясен, разбираем, ще се появи определена схема, благодарение на която нещата ще тръгнат по-бързо и по-успешно. Вярно е, че не бива да очаквате да ви стане по-леко в емоционален план – психологическата обвързаност с това, което правите, само ще нараства; но и това е за добро - ще ви позволи да получите наистина впечатляващи резултати и удовлетворение от работата.
Освен това, в живота ви може да се появи нов доверен човек, комуто ще доверявате своите тайни, с когото ще можете да обсъждате онова, което действително ви вълнува и трогва, и това общуване ще стане за вас реален отдушник.
В началото на месеца, следвайки усета и желанията си, вие ще постигнете изключителни успехи. В средата на юли вероятно ще направите солидни битови придобивки. В края на месеца ви очаква творчески подем, който добре ще повлияе и върху хобито ви, и върху работата ви.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 21, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.
ДЕВИ

През юли Девите могат да се влеят в някакъв проект, замислен от някого от старите ви приятели. Голяма е вероятността да ви предложат да вземете участие в перспективни начинания и вие с удоволствие ще се съгласите, тъй като ще съзрете в това и изгода, и огромен потенциал. Между другото, не е изключено в резултат вие съществено да израснете в емоционален, духовен, личностен план, да придобиете онези навици и качества, които засега още нямате. Освен това, от вас се очакват успешни битови начинания, крупни и влияещи върху комфорта на живот покупки, многобройни пътувания, които ще оставят след себе си не само приятни впечатления, но и някакво материално наследство.
В началото на месеца важен разговор с човек, комуто доверявате, ще определи плановете ви за бъдещето. В средата на юли ви предстои да реализирате нещо наистина грандиозно. В края на месеца често ще се поддавате на желанията си, което на свой ред може да не се хареса на някого от вашите близки.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 1, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 17, 31.
ВЕЗНИ

За Везните юли може да се окаже доста поучителен, макар и сложен период. Голяма е вероятността да се сблъскате с някакви битови и професионални трудности, които могат да ви научат на много неща, те ще ви накарат да започнете да обръщате необходимото внимание на онова, което по-рано сте смятали за абсолютно неважно, ще ви принудят да разпределяте и използвате много по-рационално някакви ресурси, и всичко това малко по-късно ще донесе отлични резултати. Освен това през третата десетдневка вие ще можете да осъществите някакво свое малко егоистично желание, ще направите за себе си нещо такова, което дълго време сте си отказвали поради участието ви в живота на някого от околните или заради някои обстоятелства. В средата на юли някаква ситуация ще ви даде шанс да поправите стари грешки. В края на месеца ще има много радост, което на свой ред ще даде тласък за съграждане на нещо значително.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 18, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19.
СКОРПИОН

През юли Скорпионите много остро ще чувстват случващото се, и затова своевременно ще реагират на някаква откриваща се професионална възможност, благодарение на което ще поправят някакви свои пропуски и ще затворят въпроси, дотегнали им вече от доста време. Вероятно ще имате и интересни, познавателни, духовно развиващи командировки или просто пътувания, които вие ще инициирате с цел израстване в личностен план. Освен това ви предстои да направите нещо за увеличаване на безопасността и финансовите резерви или за своето жилище, за придобиване на нещо, което ще внесе спокойствие в онази част от живота ви, в която вие предпочитате да се чувствате защитени, ще откриете нов приятел или ще укрепите отношенията си със стари другари. В началото на месеца интуицията ви неведнъж ще ви предпази от лекомислени и необмислени постъпки. В средата на юли се очаква безпрецедентен акт на самопознание. В края на месеца е важно да не се поддавате на разрушителни за организма и репутацията ви желания.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 1, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 13, 17, 20, 24, 27, 31.
СТРЕЛЕЦ

През юли Стрелците ще разширят съществено своя емоционален диапазон, при това най-вероятно благодарение на нов професионален проект, който ще ви накара по-дълбоко и силно да чувствате някакви събития и онова, което се случва в душата на някого от обкръжаващите ви хора. Опитът е полезен, макар че е и малко болезнен, тъй като ще повлече след себе си срутване на устои и мащабна преоценка на ценностите. Освен това, не е изключено да придобиете нещо, без което по-рано сте се оправяли - може би ще разберете, че напразно сте си го отказвали, че с този предмет ви е много по-удобно, комфортно и дори изгодно в професионален план.
В началото на месеца ще се наложи да споделяте с роднини някакви материални ресурси. В средата на юли ще започнете да гледате и реагирате на много неща по съвършено нов начин. В края на месеца ще има много творчество, при това и в работата ви, а така също ви очакват интересни познанства, които ще допринесат за промяната на вашата личност.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 3, 9, 16, 30, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22.
КОЗИРОГ

През юли Козирозите могат да "нагазят" в нещо, което е абсолютно несвойствено за тях, преднамерено ще излязат от зоната си на психологически комфорт, за да докажат нещо на себе си и на околните или за да осъществят детинска мечта, за чиято реализация никога не им е стигало решителност, време и някакви други ресурси. Благодарение на това вие ще се промените много. Освен това, вероятно ще имате сериозни разходи за решаването на битови проблеми, професионални проекти с използване на технологии, които вие още не сте усвоили, нововъведения в екипа и длъжностните характеристики, поради което е възможно да възникнат мисли за смяна на местоработата. Като цяло обаче месецът повече ще ви даде, отколкото ще ви вземе или причини неудобства.
В началото на юли вие ще изпълните дадено някога пред себе си обещание, при това въпреки интересите на някого от обкръжаващите. В средата на месеца не се изненадвайте от странни за вас намерения и съзнателни, инициирани от вас промени в обичайните методи за решаване на поставените задачи. В края на юли при вас ще се върне нещо много хубаво.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 4, 7, 14, 28, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 20, 23, 27, 30.
ВОДОЛЕЙ

През юли Водолеите радостно и с удоволствие ще започнат някакъв нов професионален проект. Голяма е вероятността това да бъде нещо, за което отдавна сте мечтали, което винаги сте искали да опитате; очакват ви и интересни впечатления, и отлични финансови резултати, пък и ще започнете много по-добре да разбирате същността на своята професия. Освен това, и в личния си живот ще осъществите някакви свои стари желания, ще се задълбочите в нещо, с което досега сте се сблъсквали и "взаимодействали" само повърхностно, най-накрая ще можете да отделите пълноценно внимание на онова, без което ви е тъжно и унило.
В началото на месеца може да се върнете към решаването на някакви битови въпроси, да довършите нещо, което дълго е стояло като в "безвъздушно пространство". В средата на юли ви предстои отново да оцените хората, с които общувате най-често, да откриете в тях качества, на които по-рано кой знае защо не сте обръщали внимание. В края на месеца е важно да не направите нищо, което е насочено към саморазрушение.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 4, 6, 7, 8, 11, 18, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 19.
РИБИ

През юли Рибите могат да започнат проект, който по някакви причини на първия етап ще породи опасения, ще ви напряга с нещо. Почти веднага обаче ще се окаже, че в него вие сте като в родна стихия, че ви е много комфортно, приятно, интересно и че той ви дава много повече, отколкото поредното работно задание, което в крайна сметка освен изпълнението на служебните задължения, ви носи само пари.
В този месец ви очакват и придобивки, които ще ви помогнат да направите своето жилище по-удобно, уютно, красиво, а някой от вашите близки ще предприеме нещо безпрецедентно, за да се чувствате и психически много по-добре.
В началото на юли вие можете спонтанно да осъществите идея, която носите и обмисляте вече няколко месеца (приблизително - от март месец). В средата на дадения период вие ще отворите в себе си нови качества и резерви, ще можете да извлечете полза от нещо, което не ви е много ясно. В края на юли ще дойдат отдавна желани блага и събития.
Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 6, 9, 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 29.

Публикувана на
30 Юни 2020 година