Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Венета Райкова пред инфаркт заради ретроградния Меркурий

Видяна: 31000 пъти

Тв звездата Венета Райкова има ново хоби – астрологоята. Откакто предаването „Папараци" е свалено от ефир заради извънредното положение в страната, водещата разполага с повече свободно време. Уплътнява го с четене и изучаване на методи за астрологични прогнози. Работи и по най-новата си книга със заглавие „Куклите”, научи HotArena.
Венета често се хвали в социалната мрежа, че писането на най-новия й роман върви с пълна сила, но през последната седмица имала и кризисни моменти. Тя отдава неприятностите на разположението на планетите, и най-вече на ретроградния Меркурий.
„Бях пред инфаркт! Щях да остана без всичко написано по „Куклите”! С началото на ретроградния Меркурий лаптопа ми се бъгна - предупреждаваха астролозите да внимаваме, ама аз не прехвърлих информацията и на друго място! Слава Богу, в сервиза успяха да спасят „Куклите”, докато други файлове се изтриха и изчезнаха, но важното е, че сега вече мога да продължа работата по осмата ми книга. Голям стрес ми донесе този ретрограден Меркурий!”, оплака се Райкова.
Нейни съседи издават, че са я засичали многократно с мистериозен господин – дали той е ново гадже или просто приятел, засега не е известно. По време на карантината 11-годишният Патрик три месеца е живял с баща си и е напълно възможно през този период друг мъж да е топлил постелята на устата блондинка. Tя е категорична, че няма да коментира личния си живот, за да не дава поводи за клюки, пише Уикенд.

Публикувана на
29 Юни 2020 година